Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » The Fortunate Sons boeken

The Fortunate Sons boeken

The Fortunate Sons boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor The Fortunate Sons of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Proud Mary, Who’ll StopThe Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren ’60 en ’70 ongekende successen te boeken. Talloze hitnoteringen en een optreden op Woodstock waren dan ook het gevolg. De muziek van C.C.R. staat bij velen van ons als de ultieme soundtrack van de roemruchte jaren ’60 en ’70 in het geheugen gegrift.

The Fortunate Sons vonden dat het C.C.R. repertoire niet voor de bühne verloren moest gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden. Met hun spetterende Tribute to C.C.R. hebben ze in de afgelopen jaren talloze wervelende shows in binnen- en buitenland gegeven.

The Fortunate Sons weten als geen ander met hun Tribute to C.C.R. de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken. Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot de Nederlandse John Fogerty gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Marco Oonincx op bas en Ipo van Drooge wordt het geheel een dampend feest.

Inmiddels hebben The Fortunate Sons in binnen- en buitenland een stevige live reputatie opgebouwd. De in 2009 verschenen CD ‘Live in Europe’ vormt het sfeervolle visitekaartje van de unieke live energie van The Fortunate Sons. Op het album komen bekende en minder bekende C.C.R. nummers voorbij in een stomende Fortunate Sons uitvoering.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button