Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » The Firebirds boeken

The Firebirds boeken

The Firebirds boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor The Firebirds of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

THE FIREBIRDS, BEST IN GARAGE, FRATROCK AND INSTRUMENTAL ROCK’N’ROLL

Al op zeer jonge leeftijd

kwamen de jongens, die nu bekend staan onder de naam THE FIREBIRDS, in aanraking met de sterke arm. 4 juvenile delinquents, die hun vrijheid moesten verruilen voor het leven tussen 4 muren. Ogenschijnlijk 4 doodgoeie jongens maar…. stuk voor stuk keiharde vuistvechters. Vele inbraken in grammofoonplatenzaken, hebben deze nozems op hen naam staan. Zelfs vanuit de bak was hun honger naar Rock’n’Roll danook niet te stillen en wisten zij op slinkse wijze de meest obscure singels naar binnen te smokkelen. Stuk voor stuk, Garage punk juweeltjes, die onze jongens inspireerden tot het starten van een leven buiten.

Vanuit een compleet isolement

wisten deze criminelen, onder de naam THE FIREBIRDS een band te starten welke uniek was voor de underground scene zowel binnen als buiten de nor ! Toen zij op borgtocht vrij kwamen was vrijwel gelijk hun succes een feit.

De Vera club in Groningen

omarmde THE FIREBIRDS en gaf hun een nieuwe kans ! Het ongepolijste geluid van THE FIREBIRDS de authentieke sixties sound en de opwinding van pure Rock’n’Roll maakt hun uniek in Nederland. Zonder twijfel zijn zij de beste en wildste Rock’n’Roll band die ons land rijk is. Shows met Link Wray, Dick Dale, The Cramps, The Fleshtones, The Woggles, Blondie, The Treble Spankers, The Krontjong Devils en The No Goods, THE FIREBIRDS weten steeds weer een zaal op de kop te zetten met hun opwindende show. Airplay en live shows op radio en TV niet te vergeten de vele singles en de twee CD’s, die THE FIREBIRDS op hun naam hebben staan, maken steeds maar weer duidelijk dat THE FIREBIRDS BEST (zijn) IN GARAGE, FRATROCK AND INSTRUMENTAL ROCK’N’ROLL !

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button