Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » The Dutch Joe Cocker boeken

The Dutch Joe Cocker boeken

The Dutch Joe Cocker boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor The Dutch Joe Cocker of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

The Dutch Joe Cocker

Cees Geluk raakt na het zien van Joe Cocker in Woodstock (The Movie, 1969) in de ban van deze topartiest. Vanaf dat moment volgt hij zijn carrière nauwlettend en al gauw creëert hij zijn eigen imitatie: de Joe Cocker act. Eerst nog geheel playback, maar al snel live.

Tijdens een feestje

waar ook enkele musici aanwezig zijn, ontstaat een jamsession en de ‘Joe Under Cover band’ is een feit. De band speelt haar eigen muziekbanden in en Cees ‘Joe Cocker’ zingt live.

De Nederlandse Joe Cocker

verrast zijn fans met een nauwgezette weergave van de persoonlijkheid, de muzikaliteit en de presentatie van zijn idool. Bovendien is Cees ook uiterlijk een ware dubbelganger van Joe Cocker, iets dat de fans van de beroemde zanger tijdens zijn concerten, die Cees regelmatig bezoekt, vaak in verwarring brengt.

Met zijn succesvolle act

is hij een graag geziene gast tijdens evenementen, maar ook in vele theaters, zalen en kroegen. Een optreden tijdens het Rotterdams Songfestival levert een eerste plaats op in zijn categorie, waar hij tevens als tweede overall eindigt.

Als Cees het podium betreedt

staan zelfs de meest verstokte fans van Joe Cocker versteld van de verbluffende gelijkenis met hun favoriet en van de perfecte sound en performance van deze talentvolle zanger.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button