Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » The Dutch Eagles boeken

The Dutch Eagles boeken

The Dutch Eagles boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor The Dutch Eagles of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Voorheen De Egels

‘De beste tribute-band van Nederland’ met Arto Boyadjan, Ivo Dinkelaar, Ruben van Mastrigt, Jaco van der Steen, Bart Wagemakers en Dennis Wind.

The Eagles, een van de meest succesvolle bands van de jaren ’70, scoorden hits als ‘Hotel California’, ‘Take It Easy’ en ‘New Kid In Town’. Door de slimme mix van zwoele country en stevige rock veroverden The Eagles de wereld, tot op de dag van vandaag – het concert ‘Hell Freezes Over’ is nog steeds de best verkochte muziek-DVD ooit.

Een aantal Haarlemse muzikanten bleek deze liefde voor The Eagles te delen en besloot deze passie in daden om te zetten, met als resultaat de geboorte van ‘De Egels’. Sinds hun oprichting in 2003 zijn ‘De Egels’ uitgegroeid tot de ultieme Eagles tribute band van Nederland, die volgens kenners het origineel schrikbarend dicht benadert.

De band die gezamenlijk De Egels vormen is tevens de officiële begeleidingsband van “Veldhuis & Kemper”. Op aanraden van Veldhuis & Kemper hebben de muzikanten besloten ook als tribute band Nederland te veroveren met het meeslepende repertoire van “The Eagles”.

Na een zeer succesvolle theatertour langs 17 gerenommeerde theaters door het land hebben de Egels bewezen een kwalitatief hoogstaande show te kunnen presenteren.

Welcome Back to Hotel California!

Is een weergaloze show met een fantastische sound, sfeervol licht, videobeelden en heel veel muziek van The Eagles! De hits Take it Easy, New Kid In Town en Hotel California klinken zoals je ze gewend bent. The Dutch Eagles is een Eagles tribute-band bestaande uit zes Nederlandse topmuziekanten, die hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben. De gezamenlijke liefde voor de nu nog steeds ongekend popupaire Amerikaanse country-rock formatie bracht hen samen. Waar ze komen ontlokken ze steevast enthousiaste reacties van pers en publiek. Zo zijn The Dutch Eagles door Radio 2 tot de beste tribute band van Nederland uitgeroepen!

Vorige zomer traden The Dutch Eagles maar liefst 22 keer op tijdens het prestigieuze ‘Fringe Festival in Edinburgh. The Edinburgh Guide honoreerde hun succesvolle theatershow met het maximaal haalbare aantal van vijf sterren en schreef: A Young band trying to sound like a band many of us hold dear- and carrying ito ff tremendously well. They have indeed earned the right to call themselves The Dutch Eagles.

Uit de Nederlanse pers:

The Dutch Eagles steken The Eagles naar de kroon… Als je je ogen dicht deed, klonk het griezelig echt. (BN/De Stem).

The Dutch Eagles overstijgen net niveau van iedere willekeurige coverband moeiteloos. De stemmen benaderen de stemmen van The Eagles nauwkeurig. (Leeuwarden Courant). Als Welcome Te Hotel California wordt ingezet, klinkt dat net zo meeslepend als je gewend bent van het origineel. Voor een coverband is dat het grootste compliment. (Leidsch Dagblad).

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button