Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » The Common Linnets boeken

The Common Linnets boeken

The Common Linnets boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor The Common Linnets of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

The Common Linnets eindigen in 2014 als tweede op het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen met het nummer ‘Calm After the Storm’.

The Common Linnets boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van The Common Linnets zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie zijn The Common Linnets

Ilse DeLange en Waylon vormen The Common Linnets samen met JB Meijers, Jake Etheridge, Rob Crosby en Matthew Crosby. Het nummer ‘Calm After the Storm’ werd een Europese hit. The Common Linnets scoorden top 10-noteringen in onder meer België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Denemarken, IJsland en het Verenigd Koninkrijk.

Europees succes

Het debuutalbum van The Common Linnets verscheen twee dagen voor de grote finale van het songfestival en ging alleen al in Nederland binnen een week vijftigduizend keer over de toonbank. De CD hield in de albumlijst onder meer grote releases van Michael Jackson en Coldplay van de nummer 1-positie. Eind juli waren er wereldwijd 150 duizend exemplaren van The Common Linnets verkocht, goed voor driedubbel platina. Ook wonnen de Common Linnets een EBBA award in 2015.

De single ‘We don’t make the wind blow’ wordt gebruikt als titelsong van de Nederlandse versie van de FOX-serie Wayward Pines. The Common Linnets maakten ook de Nederlandstalige liedjes voor de musical gebaseerd op het boek De Tweeling van Tessa de Loo.

The Common Linnets boeken
The Common Linnets boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button