Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » The Clarks boeken

The Clarks boeken

The Clarks boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor The Clarks of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

The Clarks, afkomstig uit Den Haag, Beatstad nr. 1, zijn al sinds jaar en dag de bekendste classic rock band van Nederland. Oftewel een coverband. En wat voor een coverband! Verreweg de grootste naam op hun gebied: de sound of the fifties en sixties. Ga mee met de Magical History Tour van de lekkerste dansmuziek. Muziek uit de gouden jaren van Bill Haley, Elvis Presley, the Beatles, the Rolling Stones en Golden Earring. Met kleding en gitaren geheel in stijl zorgen The Clarks voor een top feest. Professioneel, betrouwbaar en betaalbaar.

Behalve optredens door het hele land traden The Clarks op over de hele wereld: Parijs, Montreux, Leverkusen, Antwerpen, San Jose, Seattle, Washington DC, Cannes, Monaco, India, Indonesië, Malta, Dubai, Bonaire, Curacao, Zuid-Afrika, Turkije, Schotland, IJsland, Oostenrijk, Italië enz. enz.

Na hun spectaculaire eigen productie in een uitverkocht Ahoy, met als eregast en fan van het eerste uur, onze kroonprins, werden The Clarks de huisband van Veronica en vaste gast in Nederland Muziekland. Met als gevolg landelijke bekendheid en wekelijks op radio, televisie en in de bladen.

Dan volgen optredens met regelmatig terugkerende special guests: Barry Hay, Loïs Lane, Andy Tielman, Mariska Veres, Lee Towers, Frans Krassenburg, Jan Vayne, Big John Russel, Ellen ten Damme, Cesar Zuiderwijk, Rinus Gerritsen, Huub Stapel, Hans Vermeulen, Rob Bolland enz.

The Clarks traden op in shows met o.a. Shirley Bassey, James Brown, Suzi Quatro, the Fortunes, The Hollies, KC and The Sunshine Band, Hot Chocolate, Mud, the Gypsy Kings, Barry White, Trini Lopez, Colin Blunstone, Kiki Dee, Kid Creole and the Coconuts, Alan Price, the Searchers, Lovin Spoonful… Een lange erelijst, die garant staat voor kwaliteit en een geslaagd feest. Of dat nu een openbaar evenement is of een bedrijfsfeest, een feest op de club of een privé verjaardag, een opening of een afscheidsfeest.

The Clarks verstaan de kunst om het repertoire en het volume altijd aan te passen aan de sfeer van het feest en de wens van de opdrachtgever.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button