Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Teun Kuilboer boeken

Teun Kuilboer boeken

Teun Kuilboer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Teun Kuilboer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Teun verwierf bekendheid door zijn rol in de soap Goede Tijden Slechte Tijden, waarin hij van 2000 tot 2002 de rol van Job speelde. Na deze periode was Teun te zien in het theater, op televisie en op het witte doek.

Op het toneel was hij te bewonderen in het toneelstuk Vuur (DNA) en Onze Jeugd (Senf/ REP) onder regie van Peter de Baan. Hij was te zien in Romeio over Julia, onder regie van regisseur Marcus Azzini (REP).

Teun heeft 3 seizoenen lang de rol gespeeld van Olivier van Rechteren in de televisieserie Meiden van de Wit. Daarnaast speelde hij diverse gastrollen in onder meer Dunya & Desie, Boks, Zoop, Roes en De Co-assistent, met een terugkerende gastrol. Teun was ook te zien in de serie Floor Faber, van Net5. In het najaar van 2011 verscheen Lijn 32 op tv, een dramaserie van de KRO en NCRV. Ook in de serie Van God Los (aflevering Sekstapes) had Teun een hoofdrol.

In de bioscoop was hij o.a. te zien in de bioscoopfilm Volle Maan onder regie van Johan Nijenhuis, in de korte film Camhead (voor het Rotterdams Film Festival) en in Sextet van Eddy Terstal. Teun werkte mee aan de pokerfilm Rebuy, onder regie van Peter Vlemmix. Hij was ook te zien in de One Night Stand Zwijnen en in de indrukwekkende telefilm Skin. Tijdens het Nederlands Film Festival 2008 ging de telefilm Den Helder in première, waar Teun een van de hoofdrollen vertolkt (beste tv-drama op het NFF). In de bioscoop film Stella’s Oorlog (regie Diederik van Rooijen), die in 2009 uitkwam, speelt Teun de rol van Twan. In 2010 speelde Teun in de Kort! productie Mowgli en Fidel en in de telefilm Tunnelvisie.

Teun speelde in de film De Heineken Ontvoering de indrukwekkende rol van Frans (regie Maarten Treurniet). Tegelijkertijd draaide hij het epos Nova Zembla, onder regie van Reinout Oerlemans. Met Eddy Terstall maakte Teun de film DEAL, de film werd in Barcelona gedraaid. December 2013 zal de film Manneharten (regie Mark de Cloe) in première gaan, waar Teun een van de hoofdrollen in speelt.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button