Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tessa van Tol boeken

Tessa van Tol boeken

Tessa van Tol boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tessa van Tol of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tessa heeft al veel ervaring in de muziek business, als popzangeres en ook als musical artieste.

Naast dat Tessa veel gezongen heeft in musicals heeft zij ook vaak als soliste opgetreden in talentenjachten. In 2002 werd zij eerste in de provinciale finale van het VARA Kindersongfestival en mocht zij Noord-Holland in Hengelo vertegenwoordigen in de landelijke finale. In februari 2007 heeft Tessa een voorprogramma van ruim een half uur verzorgd bij de afscheidstournee van BZN in de Van Zantenhal in Nieuw Vennep. Wegens groot succes werd zij gevraagd om in mei 2007 ook het voorprogramma van de beroemde zangeres Belle Perez te verzorgen.

In de zomer van 2007 kwamen de auditierondes van het SBS-programma ‘So You Wannabe a Popstar’ voorbij. Tessa besloot zich hiervoor op te geven en zong zichzelf een weg naar de live shows. In een zinderende finale behaalde zij een ontzettend mooie 2e plaats en meteen na de finale kreeg Tessa een platen en management contract aangeboden. Haar eerste single ’I Put My Trust In You’ lag november 2007 in de winkels en haalde een hoge notiering in de top 100. Tessa had een prominente rol tijdens het grote Popstars-concert dat 8 december 2007 plaats vond in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Daarnaast heeft Tessa samen met medefinaliste Maaike Jansen een spetterend optreden verzorgd tijdens de Stout & Nieuw concerten van Gerard Joling die op 27 en 28 december plaatsvonden in de ‘Ahoy’ Rotterdam en ook later op TV werd uitgezonden.

In december 2008 zijn twee nieuwe kerstsongs uit gebracht, die Tessa samen met een internationaal bekende producer in Spanje heeft opgenomen. Deze twee songs , een ballade ’Christmas Eve’ en up-tempo ‘Everybody’s Happy’ schoten week 50 meteen in de singel top 100 op plaats 30. De clip van het nummer ‘Christmas Eve’ stond in 2009/2010 als enige Nederlandse artiest in de Top 10 bij TMF van alle kerstclips, naast vele andere internationale clips.

In maart 2009 is Tessa’s single ‘L.O.V.E.’ en videoclip released met de hoogste positie 22 in de Top 100. In de Kids Top 20 stond deze single meerdere weken op 1. Ook is ‘L.O.V.E.’ op veel verzamel albums verschenen.

In februari 2010 kwam Tessa’s nieuwe single ‘Lipstick’ uit. Ook deze single bereikte meteen de Top 100. In september 2010 is de single ‘Losing My Mind’ van Tessa released. Deze single is te downloaden op alle bekende download portalen. ‘Losing My Mind’ is een prachtig internationaal klinkend up-tempo nummer. Daarom is het ook geen wonder dat deze single van de game makers ‘Crystal Games’ is uitgekozen als theme-song van de PlayStation game Snake Warriors Training, die naast heel Europa inmiddels is uitgekomen in Australië, Nieuw-Zeeland, Rusland, Saudi Arabie, Zuid-Afrika en zelfs binnenkort in de Verenigde Staten.

Tessa treed nog steeds veel live op en heeft in de laatste 3 jaar vele optredens op grote en kleinere podia door het hele land achter de rug.

Op het moment is Tessa ook bezig haar eigen songs te schrijven, samen met nationale en international bekende producers.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button