Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tess Milne boeken

Tess Milne boeken

Tess Milne boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tess Milne of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tess Milne begon haar carrière bij TMF, waar ze als presentatrice en VJ te zien was in programma’s als Kijk Dit Nou!, TMF Fresh, TMF Dance en TMF Totally Summer on Tour.

In 2011 stapte Tess over naar MTV Networks, waar ze in het programma Money Makers een dagje in het leven stapt van de meest uiteenlopende beroepen. Ook gaat ze in MTV Was Here op zoek naar alle ins en out op het gebied van muziek, fashion, events en de nieuwste gadgets. In het programma Because I am a Girl Love for Sale, dat MTV in samenwerking met Plan Nederland heeft opgezet, probeert Tess jongeren bewust te maken van de achtergestelde positie van meisjes in ontwikkelingslanden.

Samen met Gerard Joling presenteerde Tess Milne in 2012 het SBS6-programma Sterren Springen, waarin bekende Nederlanders schoonspringen op hun niveau. Ook nam ze deel aan Expeditie Robinson en werd ze door FHM uitgeroepen tot Mooiste vrouw van Nederland. In 2013 presenteerde ze Sterren bij SBS6 Dansen op het IJs, opnieuw met Gerard Joling.

In 2014 presenteerde Tess onder andere de Veronica-programma’s Ranking the Cars, Inside Gamer en Ibiza Day & Night. Ook zat ze in Team Veronica in de spelshow Roadtrippers, waarbij Veronica samenwerkte met het YouTube-kanaal StukTV.

Eind 2015 was Tess Milne te zien in het programma Wie is de Sjaak? bij RTL 5. Het programma Roadtrippers verhuisde vervolgens ook mee naar RTL 5.

In 2016 stapte Tess Milne over naar KRO-NCRV. Ze presenteert daar De Rekenkamer en Willem Wever.

Tess Milne boeken
Tess Milne boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button