Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tess Milne boeken

Tess Milne boeken

Tess Milne boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tess Milne of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tess Milne begon haar carrière bij TMF, waar zij als Presentatrice en VJ te zien was in programma’s als Kijk Dit Nou!, TMF Fresh, TMF Dance en TMF Totally Summer on Tour.

In 2011 maakte zij de overstap naar MTV Networks, waar zij in het programma “Money Makers” een dagje in het leven stapt van de meest uiteenlopende beroepen en in “MTV Was Here” opzoek gaat naar alle ins en out op het gebied van muziek, fashion, events en de nieuwste gadgets.

In het MTV programma “Because I am a Girl Love for Sale”, dat in samenwerking met Plan Nederland is opgezet, probeert Tess jongeren bewust te maken van de achtergestelde positie van meisjes in ontwikkelingslanden.

2012 presenteerde ze met Gerard Joling het SBS6-programma Sterren Springen, waarin bekende Nederlanders schoonspringen op hun niveau. Ook nam ze deel aan Expeditie Robinson en werd ze door FHM uitgeroepen tot ‘Mooiste vrouw van Nederland’. In 2013 presenteerde Tess Sterren Dansen op het IJs op SBS6, opnieuw met Gerard Joling.

In 2014 presenteerde ze onder andere de Veronica-programma’s Ranking the Cars en Inside Gamer en Ibiza Day & Night. Tevens zat ze in Team Veronica in de spelshow Roadtrippers, die op Veronica te zien was en samenwerkte met het kanaal StukTV op YouTube. Ook was Milne deelnemer aan AVROTROS’ Atlas. Ze viel hierbij als vijfde af, tegelijkertijd met zanger Brace.

In het najaar van 2015 was ze te zien in het programma Wie is de Sjaak? bij RTL 5. Het programma Roadtrippers verhuisde ook mee naar RTL 5.

In 2016 stapte ze over naar KRO-NCRV. Ze presenteert daar De Rekenkamer en Willem Wever.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button