Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Terence Schreurs boeken

Terence Schreurs boeken

Terence Schreurs boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Terence Schreurs of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Terence Schreurs (1976) werd geboren in Hoorn en was reeds op jonge leeftijd bezig met alles wat met dansen en acteren te maken had. Na de middelbare school was de keus om een opleiding te volgen aan de Amsterdamse Ballet Academie van Lucia Marthas dan ook snel genomen. Het was het begin van een ondertussen glansrijke carrière. In 1999 stond Terence voor het eerst als actrice op het podium in de voorstelling Home. In de jaren daarna volgen een keur aan producties, waaronder Nijntje, rZpkt, Jan Rap en zijn maat en in 2009 nog de voorstelling Late Avond Idealen.

Naast haar werkzaamheden als actrice in het theater, is Terence te zien in diverse films en televisieseries. Zo werkte ze bijvoorbeeld mee aan de films Polonaise, Dood Eind, Ver van Familie, de Punt, Het leven uit een dag en Mooi Leven. Op televisie was ze onder andere te zien in de populaire serie’s IC, De Band en recentelijk in het NPS project Annie MG.

In 2009 speelde ze mee in de telefilm De Punt en de bioscoopfilm Het Leven Uit Een Dag. In 2010 is Terence te zien geweest in de korte films De After en Proost!. Verder is zij het afgelopen jaar te zien geweest in de BNN serie Van God Los, de korte NTR film Klein en de KRO-serie Seinpost.

Sinds april 2012 speelt Terence een grote gastrol in de populaire serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Dit najaar vertolkt ze een rol in de bioscoop film De Verbouwing, naar het boek van Saskia Noort.

Naast haar acteerwerkzaamheden is Terence als presentatrice heel actief. Zo presenteerde ze bij AT5 Sjees en Cees en presenteerde ze 2 jaar lang wekelijks het live programma Supernick voor Nickelodeon. In 2009 presenteerde ze voor diezelfde zender de populaire show Superster de Battle. Met haar ervaringen in live presentaties weet Terence als geen ander een presentatie neer te zetten voor een groot publiek. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk voor kinderen en ouders, wat al snel resulteert in één groot feest. Desondanks weet ze feilloos de aandacht vast te houden wanneer hetnodig is, zodat ze, op de momenten waarop het nodig is, ook altijd de boodschap over weet te brengen.

Foto: Rayzor Sharp

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button