Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Telekids Disco Show boeken

Telekids Disco Show boeken

Telekids Disco Show boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Telekids Disco Show of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De vrolijkste kinderzender van Nederland gaat het land in en komt naar je toe!

De Telekids Disco Show is een 3-uur durende all-in show waarin de speciale Telekids kinder-DJ de kinderen laat dansen, zingen en springen op de allerleukste muziek. Tijdens de show zijn er Telekids spelletjes waarbij er originele Telekids-goodies te winnen zijn. Naast de DJ zijn er ook twee Telekids-promomeiden die meedansen en foto’s maken van de kids. De foto’s kunnen de kinderen na de show downloaden.

De Telekids Disco Show heeft de vrolijke uitstraling die je van Telekids mag verwachten en staat garant voor een spetterende kids party.

Openbare optredens worden vermeld in de agenda en kunnen ook genoemd worden in de promo op televisie. Per show worden, indien gewenst, 20 fullcolour posters verstuurd naar de opdrachtgever. Uiteraard kan de poster ook digitaal worden aangeleverd om zoveel mogelijk aandacht te geven aan de Telekids Disco Show.

De Telekids Disco Show is ook te boeken in combinatie met een optreden van Keet!, het gezicht van Telekids en/of het Telekids springkussen .

Telekids is de vrolijkste kinderzender met de leukste series, shows en films voor kinderen van 3 tot 9 jaar en hun families. Elke dag kunnen kids genieten van vertrouwde Telekids programma’s als Bibaboerderij, Hallo K3, Brandweerman Sam, Chuggington en Ernst & Bobbie en van nieuwe series als Bobo, Jungle Club en Green-Kids. Allemaal kwalitatieve, geweldloze en licht educatieve programma’s waar altijd wat te lachen valt.
Telekids is dagelijks te zien bij RTL 8 en 24 uur per dag, 7 dagen per week op kanaal 312 bij Ziggo.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button