Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tatum Dagelet boeken

Tatum Dagelet boeken

Tatum Dagelet boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tatum Dagelet of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tatum Dagelet werd bekend door haar rol van Isolde in de populaire jeugdserie ‘Fort Alpha’ en het SBS6-programma ‘Brutale Meiden’ dat ze samen met Jennifer de Jong presenteerde. Een tikkeltje brutaal, innemend en enthousiast. Dat is actrice en presentatrice Tatum Dagelet: een vrouw die graag iets absurds in scène zet.

Tatum Dagelet boeken voor een evenement

Tatum Dagelet is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Tatum Dagelet

Tatum is de dochter van acteur Hans Dagelet. Op 10-jarige leeftijd trad ze in de voetsporen van haar vader en deed ze haar eerste acteerervaring op bij het Jeugdtheater De Krakeling. Daar speelde ze diverse stukken met onder andere het Snater Theater. In 1994 en 1995 studeerde Tatum aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

Amsterdamned

Haar eerste bijrol in een speelfilm was in 1988 in de Nederlandse film ‘Amsterdamned’. Daarna volgden films als ‘Voor Een Verloren Soldaat’ (1991), ‘Vet Heftig’ (1997) en ‘Ochtendzwemmers’ (2001). Ook speelde ze in een aantal bedrijfsfilms voor de Postbank en ABN Bank.

TV-series

Tatum Dagelet speelde daarnaast in diverse televisieseries, waaronder ‘Iedereen Kan Schaken’ (Schooltelevisie), ‘We Zijn Weer Thuis’ (1993), ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’ (1994),’Twaalf Steden, Dertien Ongelukken’ (1994), ‘Stoelen Op Tafel’ (1994) en ‘Voor hete vuren’ (1995).

Brutale meiden en moeders

In 1997 was Tatum Dagelet mee als gast om een reportage te maken van een Novib project voor de VARA in Ethiopië. Toen ze in 1997 en 1998 samen met Jennifer de Jong bij SBS6 het programma ‘Brutale Meiden’ ging presenteren werd hun bekendheid nog verder vergroot. Tatum Dagelet was van 2000 tot 2004 getrouwd met radio-DJ Ruud de Wild, met wie zij een dochter heeft. In 2005 kwam het lang verwachte vervolg op het programma ‘Brutale Meiden’, met als titel ‘Brutale Moeders’. Tatum Dagelet en Jennifer de Jong hadden inmiddels beiden kinderen gekregen.

Tegenwoordig is Tatum bezig met diverse TV-projecten en schrijft ze onder meer voor VROUW-magazine en Viva. Gedurende het WK in 2010 keerden de Brutale Meiden Tatum Dagelet en Jennifer de Jong terug op de televisie bij RTL5 met het ludieke programma ‘Brutale Meiden: Hemd Van Je Lijf!’

Reclamecampagnes met een bekende actrice

Tatum Dagelet inhuren als presentatrice of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button