Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tatjana Simic boeken

Tatjana Simic boeken

Tatjana Simic boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tatjana Simic of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Tatjana Simic werd bekend als actrice door haar rol als de rondborstige dochter Kees in de filmcyclus Flodder, Flodder in Amerika, Flodder 3 en de TV-serie Flodder. Ook werkte ze mee aan reclamespotjes.

Tatjana Simic boeken voor een evenement

Tatjana Simic is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Tatjana Simic

Tatjana Simic is een Kroatisch-Nederlands model, zangeres en actrice. Ze werd geboren in Zagreb en verhuisde in 1979 met haar familie naar Rotterdam. Haar carrière als model begon toen zij een modellenwedstrijd van een Nederlands tijdschrift won. Later werd ze ook bekend om haar sensuele fotoreportages in Playboy en om haar naaktkalenders.

Hitsingles

Tatjana was altijd al geïnteresseerd in een zang- en danscarrière. Ze bracht in 1987 haar eerste single ‘Baby Love’ uit. De volgende single, ‘Chica Cubana’, werd een Top 10 hit in heel Europa. In 1989 scoorde ze een hit met ‘Awake Boy’.

In 1992 nam Tatjana een duet op met Gerard Joling, de popklassieker ‘Can’t Take My Eyes Off You’. Tatjana’s populariteit verspreidde zich verder, zelfs tot in Zuid-Amerika en het Verre Oosten, waar ze ook op tournee ging. In 1993 ging Tatjana naar Miami voor diverse live-optredens en om de video voor haar single ‘Feel Good’ op te nemen.

De Tatjana Kalender

Ze poseerde in 1994 voor de eerste ‘Tatjana Kalender’. Vanwege het succes van de kalender introduceerde bierproducent Bavaria eind 1995 een grote campagne: bij aanschaf van 36 flesjes Bavaria-bier kreeg je een Tatjana Kalender cadeau. Bavaria gaf meer dan 1 miljoen kalenders in Nederland weg. Voor de Tatjana Kalender maakte Bavaria een enorme radio- en TV-campagne, met een speciaal daarvoor geschreven single.

In 1995 had Tatjana een grote hit met ‘Santa Maria’. Het nummer werd een hit in Nederland, Groot-Brittannië en Japan. Voor een nieuwe campagne van Bavaria nam Tatjana de single ‘Calendar Girl’ op.

Nieuwe stijl

John Frijters en Peter de Jong schrijven in 1997 de biografie van Tatjana, waarin 64 van de 184 pagina’s foto’s bevatten. Tijdens de presentatie van het album ‘New Look’ in Planet Hollywood presenteert Šimiæ ook haar nieuwe, zakelijkere imago.

De single ‘Wait and Wonder’ uit 1999 is een voorproefje van de later in het jaar te verschijnen nieuwe album. Tatjana steunt op geheel eigen wijze de vluchtelingen in Kosovo. Voor een speciaal bedrag biedt ze duizenden van haar verjaardagskalenders aan.

In 2000 verschijnen haar singles ‘Be there in time’ en ‘Beautiful’. Ook brengt Tatjana de CD ‘Baila Baila’ uit, met daarop onder andere de gelijknamige single, videoclips, een kalender en een screensaver.

Eind 2007 komt Tatjana met een Nederlandstalige single, ‘Ik laat je gaan’. In 2010 is ‘Ga nu maar’ de eerste single van een nieuw album. Een lang gekoesterde wens gaat hiermee voor Tatjana in vervulling: een album waarop ze terug gaat naar haar roots door fantastische Kroatische songs te vertalen naar het Nederlands.

Reclamecampagnes met een bekende actrice

Tatjana Simic inhuren als model of voice-over

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button