Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tatjana Maul boeken

Tatjana Maul boeken

Tatjana Maul boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tatjana Maul of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Miss Nederland worden is iets waar Tatjana Maul als kind al van droomde. Zo speelde zij al vanaf jongs af aan met de kroontjes en gewonnen bekers van haar moeder, die vroeger ook deelnam aan Miss verkiezingen. De kneepjes van het vak zijn haar dan ook al van kinds af aan bijgebracht. Ook heeft haar moeder haar vanaf het moment dat zij kon lopen leren buikdansen. Dit heeft ervoor gezorgd dat zij nu zelf buikdanslessen geeft.

Na haar studie International Business Management is zij aan de slag gegaan als internationaal model. De wereld over reizen, nieuwe culturen en plekken ontdekken en deze leren kennen is iets wat haar erg aanspreekt in dit werk. Dankzij haar internationale opvoeding en haar Poolse, Macedonische en Nederlandse roots, kan zij het verschil tussen normen en waarden binnen culturen goed begrijpen.

Als model kreeg Tatjana veel vragen van jonge meiden over het leiden van een gezonde leefstijl. Zij besloot haar adviezen en kennis op één plek op te schrijven. Zo is haar blog Dancyfood ontstaan. Op deze blog besteedt zij aandacht aan alles wat te maken heeft met een gezonde leefstijl.

Naast haar intensieve inzet voor Stichting Free a Girl, is zij als ambassadrice actief voor Global Roots, een organisatie die kinderen in ontwikkelingslanden helpt om samen te bouwen aan een beter leven.

Tatjana is bijvoorbeeld in te zetten als hostess voor uw evenement of voor een Meet & Greet op uw feestje.

Tatjana Maul boeken
Tatjana Maul boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button