Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Tafeltennisclinic boeken

Tafeltennisclinic boeken

Tafeltennisclinic boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tafeltennisclinic of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De tafeltennisclinic wordt op maat verzorgd door drievoudig olympiër Danny Heister en nationaal topspeler Jonah Kahn, een ingespeeld duo. Zij laten u tijdens deze interactieve training kennismaken met de verschillende facetten van de snelste balsport ter wereld. Al gauw zal blijken dat tafeltennis veel meer is dan dat spelletje wat iedereen wel eens op de camping heeft gespeeld. Zo kunt u aan den lijve ondervinden welk onvoorstelbaar effect een tafeltennisbal kan hebben. Ook kunnen deelnemers hun krachten meten met een heuse tafeltennisrobot.

De clinic bestaat uit allerlei oefen- en spelvormen die geschikt zijn voor elke leeftijd en elk niveau. Zo kan iedereen leren om een balletje te laten zweven. En wat te denken van een massale rond-de-tafel-wedstrijd? Speciale wensen van de aanvrager kunnen vrijwel altijd in de clinic worden verwerkt.

De tafeltennisclinic kan ook worden gecombineerd met een spectaculaire demonstratie. Deze demo bestaat uit een ludiek verhaal over de geschiedenis van het tafeltennis, een korte demonstratie van moderne trainingsmethoden en een wedstrijd met zowel spectaculaire ralleys als grappen, grollen en pingpongtrucs (ooit iemand zonder handen zien spelen?). Ter afsluiting is er voor de toeschouwers gelegenheid om zelf tegen Danny Heister en Jonah Kahn te spelen.

Wij informeren u graag wat Danny Heister en Jonah Kahn voor u kunnen betekenen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button