Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Taekwondoclinic boeken

Taekwondoclinic boeken

Taekwondoclinic boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Taekwondoclinic of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Taekwondo is een van de jongste Aziatische gevechtssporten en bestaat in haar huidige vorm pas sinds de Tweede Wereld oorlog. In feite is het moderne taekwondo een synthese van diverse oud-Koreaanse gevechtssporten en het Japanse karate. Kenmerkend voor de Koreaanse gevechtsvormen zijn het veelvoudige gebruik van vaak hoge traptechnieken. Ook thans onderscheid taekwondo zich van andere oosterse vechtsporten door haar zeer geavanceerde been- en voettechnieken. Het is een sport die de afgelopen 25 jaar een spectaculaire ontwikkeling heeft doorgemaakt, met name op het gebied van de wedstrijdsport. Het is echter een sport voor iedereen. Taekwondo kan zowel als sportieve recreatie, als algemene wedstrijdsport en als topsport worden beoefend. Taekwondo komt oorspronkelijk uit Korea, een land met een rijke historie, dat in vroegere tijden afwisselend onder invloed heeft gestaan van China en Japan. Taekwondo is een afspiegeling van die geschiedenis: het bevat de voor de Koreaanse gevechtsporten zo bekende, sterk ontwikkelde been- en voettechnieken en is daarnaast beïnvloed door het Chinese kungfu en het Japanse karate.

Geen standaard bedrijfsuitje, maar laat u verrassen door deze Koreaanse vechtkunst. Wij hebben 2 toppers die deze clinic voor u verzorgen. U kunt zelf kiezen welke sporter u boekt. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Een ervaring om nooit te vergeten!

Altijd al een van de toppers bij uw club of vereniging van dichtbij aan het werk willen zien. Wij bieden u deze mogelijkheid! Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button