Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Taeke Taekema boeken

Taeke Taekema boeken

Taeke Taekema boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Taeke Taekema of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Taeke Taekema was jarenlang de specialist in het nemen van strafcorners. Zowel bij zijn club AHBC Amsterdam als bij het Nederlands Elftal is en was hij verantwoordelijk voor de nodige doelpunten uit deze spelvariant. Met een excellente techniek gecombineerd met kracht en tactiek weet Taeke Taekema regelmatig het doel te treffen. Zo scoorde Taeke Taekema tijdens de halve finale van de EK tegen België maar liefst zeven keer!

In zijn gehele interlandcarrière loopt Taeke bijna 1 op 1 (interlands vs doelpunten). Op het veld vormt Taeke Taekema het hart van de verdediging. Naast zijn aanvallende kwaliteiten weet hij ook verdedigend het spel te dicteren. Zijn erelijst is inmiddels rijkelijk gevuld. Met het Nederlands team werd Taeke Taekema Europees Kampioen in 2007 en won Taeke meerdere keren de Champions Trophy.

Op de Spelen van 2004 veroverde Taeke Olympisch zilver. De Olympische Spelen van Beijing verliep teleurstellend en Nederland moest genoegen nemen met een 4de plaats. In de aanloop naar de Olympische Spelen van Londen 2012 werd duidelijk dat Taeke niet geselecteerd zou worden voor de Olympische Spelen. Dit betekende het einde van de interlandcarrière van Taeke.

In 2013 stapte Taeke Taekema over van hockeyclub Amsterdam naar Schaerweijde.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button