Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » T-Spoon boeken

T-Spoon boeken

T-Spoon boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor T-Spoon of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

T-Spoon is in 1993 opgericht door Remy de Groot en Shalamon ‘Shamrock’ Baskin. Deze succesvolle dance-act heeft tot aan de dag van vandaag 20 internationale hits gehad. “Sex On The Beach” is zelfs opnieuw uitgebracht in Japan; deze megahit heeft meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht exclusief de compilaties.

T-Spoon boeken voor een evenement

T-Spoon is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie T-Spoon

T-Spoon’s frontman en medeoprichter Shamrock is altijd de entertainer en de ‘big smile on stage’. Er zijn diverse awards ontvangen, waaronder de TMF Award voor beste dance act, de Hitkrant Award (door het publiek bepaald), Top Of The Pops, en veel meer.

In de show T-Spoon… Just The Hits draait het enkel om de grootste hits van en door T-Spoon.

T-Spoon Reloaded

Wie kent niet… No Time 2 Waste, Mercedes Benz, Smiling, See The Light, Part of My Life en natuurlijk de megahit Sex On The Beach. In maar liefst meer dan 10 landen scoorde T-Spoon een nummer 1 hit. In 1998 mochten rapper Shamrock en zangeres Linda Estelle zelfs de award voor beste Nederlandse dance-act in ontvangst nemen.

T-Spoon DJ Squad

T-spoon is zonder twijfel een van Europa’s beste dance formaties uit de 90’s, en is titelhouder van de grootste internationale zomerhit aller tijden (Sex On The Beach). Nu zijn ze terug waar ze thuis horen… live on stage!

De live performances van T-spoon zijn altijd spectaculair en toonaangevend. Om aan het geheel een extra dimensie toe te voegen introduceren we het T-Spoon DJ Squad. Dit DJ SQUAD speelt niet alleen maar de grote hits van de 90’s, maar zijn thuis op alle markten. Ze spinnen de golden oldies (90’s classics), de hedendaagse zwoele en opzwepende eclectic house anthems. Maar denk ook aan de 21e eeuw platinum classics als voorbeeld Montell Jordan, The Backstreet Boys, Blackstreet, Deeelite, Michael Jackson, Spice Girls, Bobby Brown, Guns and Roses of een smash track van The Prodigy. Met andere bewoording : we play everything to rock the party, put the roof on fire, and get their bodies off the wall.

Back to the 90’s & Zeroes

De T-Spoon DJ Squad laat het publiek die deze periode heeft ervaren opnieuw beleven. Het DJ team stemt de muziek volledig af op het publiek, de manier waarop ze remixen schudt daadwerkelijk het stof van de platen.

Om het totaalconcept compleet te maken is er de mogelijkheid om de onmisbare factor (MC) Raw Jawz te boeken, die heeft samengewerkt met artiesten zoals Hadise, Fatman Scoop, Khia, Akon, Fat Joe, Leki, etc. Deze originator en crowdhyper zal een event tillen naar ongekende hoogtes. Hij kan net dat extra stukje finesse toevoegen. Ook is het een optie om dansers toe te voegen aan de show.

T-Spoon – Ticket to the tropics.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button