Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sytske van der Ster boeken

Sytske van der Ster boeken

Sytske van der Ster boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sytske van der Ster of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sytske van der Ster werd geboren in Delft en is opgeleid aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam waar ze in 2001 afstudeerde.

Van 1996 tot 2007 speelde ze in verschillende theaterproducties, zoals de ‘Efteling Sprookjesshow’, ‘Het Mysterie van Charles Dickens’, ‘Verdi e Morto’, ‘Kapottepoppenkoppen.com’, ‘Foxtrot’, ‘Nijntje de Musical’, ‘Joop ter heul’ en ‘De Koersk monologen’.

Sinds 2001 is Sytske ook op het witte doek te bewonderen. Ze speelde moeder Sproet in de films ‘Pietje Bell’ en ‘ Pietje Bell 2: De Jacht op de Tsarenkroon’. In 2003 en 2004 speelde ze een hoofdrol in de televisiefilms ‘Stand Up’ en ‘Armando’. Daarnaast vervulde ze gastrollen in diverse televisieseries zoals ‘Rozengeur & Wodka Lime’ en ‘Juliana’.

In 2007 leverde Sytske, als zangeres, een gastbijdrage aan het album “Zwaluw 22” van Ton Snijders. Sinds 2007 is Sytske van der Ster te zien in de televisieserie ‘De Co-assistent’ van NET5, waarin ze de rol van Marjolijn van der Bijl op zich neemt.

Sytske is mede-oprichtster van de muziektheatergroep ‘De meisjes loos’ waarmee ze op televisie te zien was in het televisieprogramma ‘Café de Liefde’ van Bram van Splunteren.

In 2009 en 2010 was ze te zien in de rol van Mamaloe in ‘Pipo de musical’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button