Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sylvie Meis boeken

Sylvie Meis boeken

Sylvie Meis boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sylvie Meis of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sylvie Meis is presentatrice, actrice en model. In 1999 begon ze als presentatrice bij Fox Kids en presenteerde daar verschillende live-weekenden, de Smiths 24 Games (samen met Leon Krijgsman) en het razend populaire Pokémon Flippo Update (samen met Maiko van Bakel en André van der Toorn, ook bekend als Dr. Flippo).

Sylvie Meis boeken voor een evenement

Sylvie Meis is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Sylvie Meis

De definitieve doorbraak van Sylvie Meis kwam toen ze auditie deed voor de rol van de sexy bardame Ice in de serie Costa!. Sylvie kreeg de rol en speelde twee seizoenen in de populaire strandserie. Ook speelde ze mee in Pista!, een spin-off van de serie Costa!. Begin 2002 was ze te zien in een clip van Clouseau en had ze een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Presentatrice

In 2003 begon Sylvie Meis bij muziekzender MTV en presenteerde daar het programma de Dag Top 5. Daarna stapte ze over naar zusterbedrijf TMF om het interactieve programma Babe Trap met Sylvie Meis te presenteren. In 2004 kreeg Sylvie een nieuw programma: Modelfacts.

Modellencarrière

Sylvie Meis werd in 2002 uitgeroepen tot TV-babe van het jaar en in 2003 riep mannenblad FHM haar uit tot meest sexy vrouw. Het Duitse blad Die Welt plaatste haar in 2006 op de derde plaats in een Top 5 van de mooiste spelersvrouwen van het WK voetbal. Sinds 2007 heeft Sylvie een contract bij Ted Linows en Linda Naujoks Firma Mega Models. Ze stond dat jaar ook in het zomer- en herfstnummer van de Otto als model op de cover van deze kledingcatalogus. Hiermee volgde Sylvie onder andere de supermodellen Gisele Bündchen, Heidi Klum, Claudia Schiffer en Cindy Crawford op. In 2008 en 2012 was Sylvie te gast in de ZDF-spektakelshow Wetten, dass..?

Door het magazine Jackie werd Sylvie Meis in 2009 roepen tot best geklede vrouw van Nederland.

Sinds 2012 is Sylvie het model van Hunkemöller.

Reclamecampagnes met een bekende presentatrice

Sylvie Meis inhuren als model, actrice of voice-over

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Sylvie Meis boeken
Sylvie Meis boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button