Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Sylvie Meis boeken

Sylvie Meis boeken

Sylvie Meis boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sylvie Meis of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sylvie Meis is presentatrice, actrice en model. Sylvie is gedeeltelijk van Indische afkomst. Ze groeide deels op in het Noord-Belgische Hoogstraten. Na de middelbare school rondde ze de HBO-opleiding Personeel & Arbeid af. Op haar 18e wilde ze fotomodel worden, maar ze vond school zo belangrijk dat ze hier vaak de prioriteit aan gaf. Sylvie Meis ging aan het werk als PR- en communicatiemedewerkster en volgde daarnaast enkele logopedielessen.

Enkele jaren later groeide haar interesse voor het televisievak. In 1999 brak ze als presentatrice door bij Fox Kids. Hier presenteerde ze onder andere verschillende live-weekenden, de Smiths 24 Games (samen met Leon Krijgsman) en het razendpopulaire Pokémon Flippo Update (samen met Maiko van Bakel en André van der Toorn, ook bekend als Dr. Flippo).

Haar definitieve doorbraak kwam pas later. Ze deed auditie voor de rol van de sexy bardame Ice in de populaire serie Costa!. Sylvie Meis kreeg de rol en speelde twee seizoenen in de populaire strandserie. Daarnaast speelde ze mee in Pista!, een spin-off van de serie Costa!. Begin 2002 was ze daarnaast te zien in een clip van Clouseau en had ze een rol in Goede tijden, slechte tijden.

In 2003 ging Sylvie Meis werken bij muziekzender MTV en presenteerde daar het programma de Dag Top 5. Ze stapte hierna al weer gauw over naar zusterbedrijf TMF om daar het interactieve programma Babe Trap met Sylvie Meis te presenteren. In 2004 kreeg Sylvie een nieuw programma: Modelfacts.

Sylvie Meis werd in 2002 uitgeroepen tot TV-babe van het jaar en in 2003 riep mannenblad FHM haar uit tot meest sexy vrouw. In 2006 plaatste het Duitse blad Die Welt haar op de derde plaats in een Top 5 van de mooiste spelersvrouwen van het WK voetbal. Ze heeft sinds 2007 een contract bij Ted Linows en Linda Naujoks Firma Mega Models.

In 2007 stond Sylvie Meis in het zomer en herfstnummer van de Otto als model op de cover van deze kledingcatalogus. Hiermee volgde Sylvie o.a. de supermodellen Gisele Bündchen, Heidi Klum, Claudia Schiffer en Cindy Crawford op. In 2008 en 2012 was Sylvie te gast in de ZDF-spektakelshow Wetten, dass..?.

In 2009 werd Sylvie Meis door het blad Jackie uitgeroepen tot best geklede vrouw van Nederland.

Sinds 2012 is Sylvie het model van Hunkemöller.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button