Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sylvana Simons boeken

Sylvana Simons boeken

Sylvana Simons boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sylvana Simons of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sylvana Simons is geboren in Paramaribo en groeide op in Amsterdam. Ze volgde de professionele balletacademie van Lucia Marthas en koos al snel definitief voor het dansen. Daarna tourde ze als danseres met diverse artiesten, waaronder CB Milton. Verder werkte Sylvana als model in foto-opdrachten en o.a. in commerials voor Pepsi, Philips en Victoria Vesta. In de ‘it’ deed Sylvana haar eerste presentatie-ervaring op en verzorgde ze feesten en dansshows.

Sylvana start haar TV-carrière in 1995 bij TMF, waar zij o.a. het programma “Sylvana’s Soul” presenteert. Ze interviewt met gemak wereldsterren als Will Smith, Mariah Carey en Toni Braxton en en verwerft bij haar fans de bijnaam “the Dutch queen of R & B”.

In 1999 wordt Sylvana door SBS uitgenodigd om de uitermate controversiële programma’s “Sexquiz on the beach” en “De Bus” te presenteren. Ook presenteert ze een eigen talkshow op Radio 538 en is ze vaste columniste voor Playboy en het Veronica Magazine.

Van september 2000 tot mei 2001 presenteert Sylvana elke woensdag- en donderdagmiddag het programma “RTL-live” voor RTL 4. Daarbij interviewt ze de meest uiteenlopende gasten en blijkt zij een uitstekend gespreksleidster te zijn. Vanaf november 2001 was Sylvana te zien op RTL 4 met haar nieuwe, bijzonder succesvolle programma “DE TV-MAKELAAR”. Begin 2002 presenteert zij, samen met Hadassah de Boer op RTL 4 het discussieprogramma “Met Man en Macht”.

Ze switcht zij met haar radioprogramma’s van Radio 538 naar NOORDZEE FM, waar ze elke vrijdagavond discussieert met luisteraars. Daarnaast maakt zijn elke week het programma “Sylvana’s Soul”. In juni 2003 besluit Sylvana dat haar programma niet langer tot zijn recht komt binnen het nieuwe format van Noordzee FM en stopt de uitzendingen.

Eind 2002 blijkt haar tweede serie van de “TV-MAKELAAR” nog succesvoller te zijn dan de eerste. In het voorjaar van 2003 wordt dit succes zelfs nog overtroffen door de 3de serie. Daarnaast is Sylvana samen met John Williams te zien in het programma “Je Echte Leeftijd”. Vanaf september 2003 volgt de 4de serie van de “TV-MAKELAAR”.

In 2004 presenteert Sylvana naast de 5de serie van de “TV MAKELAAR”,9 afleveringen van “KAFT”,een programma waarin ze praat met populaire schrijvers en musici. In het najaar volgt de inmiddels 6de serie van de “TV MAKELAAR”. Het programma is inmiddels verlengd tot een uur en wordt mede gepresenteerd door Sybrand Niessen.

Eind 2004 verschijnt bij The House of Books , Sylvana’s eerste boek getiteld “1+1=7”, waarin zij met veel humor vertelt over de alledaagse gebeurtenissen binnen haar gezin.

Naast dit alles is Sylvana een zeer geziene gast in de meest uitlopende kwaliteits-programma’s op de Nederlandse Televisie. Tenslotte houdt Sylvana zich bezig met “presentaties in het land”. Deze variëren van de presentatie van 6 uitverkochte Heineken Night Live-avonden in Ahoy, tot de presentatie van de Move your World Manifestatie voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken en van dagvoorzitter van een Congres van Letselschadespecialisten tot aan de presentatie van het Rode Kruis Benefietgala 2004.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button