Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sybrand Niessen boeken

Sybrand Niessen boeken

Sybrand Niessen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sybrand Niessen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sybrand Niessen groeide op onder de rook van Utrecht, en bracht in de Domstad zijn studententijd door. In deze periode verdiende hij aan straattheater en organiseerde hij grote feesten.

Na zijn studie bedacht Sybrand zelf een format voor een televisieprogramma. De VARA zag echter meer in het talent van Sybrand Niessen dan in het idee. Hij ging deel uitmaken van de redacties van Hanneke Kappen en Sonja Barend waar Sybrand het televisievak van achter de camera leerde kennen.

Begin jaren 90 kwam Sybrand Niessen bij de KRO terecht. Na verloop van tijd verschoof zijn werkplek van achter naar voor de camera. Hij presenteerde de geruchtmakende serie Backstage over het wel en wee van bekende Nederlanders. Ook presenteerde hij het jongerenprogramma ‘Lieverdjes’ en volgden ‘Ander Afrika’, Wie-o-wie’ met Manuela Kemp, een aantal seizoenen Waku Waku, en het laatste seizoen ‘ASO-show’.

In 2000 maakte hij de overstap naar RTL-4 waar hij gastheer was van ‘Koffietijd’. Sinds die tijd maakt hij het succesvolle programma ‘Spookhuis’. Ook presenteert hij het programma ‘Gevonden geld’. Momenteel is Sybrand presentator van het veelbekeken programma ‘TV Makelaar’, samen met Sylvana Simons.

De veelzijdigheid aan programma’s symboliseert het karakter van Sybrand: breed geïnteresseerd en er altijd op uit om het een groot publiek naar de zin te maken. Sybrand is een intelligente en betrokken gastheer voorzien van een hoog entertainment gehalte.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button