Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Syb van der Ploeg boeken

Syb van der Ploeg boeken

Syb van der Ploeg boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Syb van der Ploeg of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

SYB & BAND brengen een ode aan de beste popnummers ooit gemaakt. Een 2 x 60 minuten durende show met actuele nummers, rockklassiekers en Nederpop. Gebracht door een van Nederlands beste live performers Syb van der Ploeg! Gegarandeerd succes!

Syb van der Ploeg is een veelzijdige, sympathieke en charismatische frontman, studiobaas en songwriter voor zowel z’n eigen band Spanner als andere artiesten. Hij heeft het grootste deel van z’n populariteit te danken als frontman van de super-populaire Nederpopband De Kast.

Vorig jaar was hij o.a. op toer met de Kayak rockopera Nostradamus en deed hij de Dommelsch Double Dutch Pop Up concerten met Birgit Schuurman, begeleid door de bandleden van Anouk.

Dit jaar stonden Syb & Band 8x in AHOY tijdens de Vrienden van Amstel Live. vanaf Juli 2006 is Syb te zien in de prestigieuze musical Rembrandt waarin hij de rol zal spelen van Rembrandt.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button