Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » SWAMP boeken

SWAMP boeken

SWAMP boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor SWAMP of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Nederlandse groep SWAMP heeft zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende Europese bands waar het gaat om een geheel eigen interpretatie en mix van Bluegrass, Cajun, Zydeco, Tex Mex en aanverwante muziekstijlen. SWAMP heeft zich laten inspireren door de verschillende muzikale stromingen die voorkomen in de moerasgebieden van Louisiana (Zydeco, Cajun) en in Midden-Amerika (Tex-Mex). Zydeco en Cajun is voornamelijk Frans- en Engelstalig en is een mengvorm van muziek meegebracht door Frans-Canadese immigranten. Tex-Mex is gebaseerd op muziek van Duitse immigranten (polka’s) die zich vermengd heeft met Zuid- en Midden-Amerikaanse invloeden (veelal Spaanstalig). Daarnaast brengt Swamp ook Spaanstalige liedjes uit Midden-Amerika en Argentinië.

De groep speelt met veel succes op grote en ook kleine podia in binnen- en buitenland (o.a. Duitsland, Denemarken, Belgie, Zwisterland, Oostenrijk). Ze presenteren hun muziek met veel enthousiasme en worden door het publiek vaak en veelvuldig teruggeroepen. Een optreden van de band staat garant voor een Hot-Pepper Louisiana night!

De muziek is te beschouwen als een bruisende smeltkroes van diverse muziekstijlen waarbij een vrolijke stemming teweeg wordt gebracht en meestal uitbundig wordt gedanst. “Ze spelen niet enkel cajun en zydeco, hier en daar zit er ook een bluesnummer tussen, maar telkens met dat Louisiana swamp-sfeertje eromheen, met de juiste Accadien-tongval bij het zingen. Ze doen ook regelmatig een uitstapje naar buurstaat Texas, om er in de Mexicaanse barrio’s te gaan rondhangen. Wondermooie sensibele tex-mex en latin mariachi lovesongs.”

“SWAMP klinkt het ene moment ernstig verliefd terwijl ze het volgende moment de alligators uit het moeras omhoog lijken te trekken.” (New Folk Sounds).

Tjitte Knol: zang, gitaar, Louisiana rubboard, percussie

Marius Bos: accordeon, achtergrondzang

André van der Werf: basgitaar, achtergrondzang

Jeroen Bos: gitaar

Bob Philipse: slagwerk, percussie

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button