Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sven Ornelis boeken

Sven Ornelis boeken

Sven Ornelis boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sven Ornelis of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sven Ornelis is een Vlaamse radio- en televisiepresentator. Samen met Kürt Rogiers en Wine Lauwers presenteert hij het programma Ornelis en Rogiers Showtime op het commerciële radiostation Q-Music.

Radio

Bij Radio 2 leerde Sven Ornelis van Michel Follet de kneepjes van het vak. Toen hij net 18 jaar werd mocht hij in de zomervakanties Michel Follet vervangen tijdens zijn vrijdagochtendshow Dag en Dauw. Sven maakte ook reportages vanuit Namen voor het radioprogramma Kop of Flet. Toen Michel Follet overstapte naar Donna volgde Sven Ornelis ook. Daar presenteerde hij onder meer de Ultratop en zijn dagelijkse Bumpershow.

In 2000 presenteerde Sven Ornelis samen met Erwin Deckers de Deckers en Ornelis Ochtendshow op Radio Donna. Beide heren kregen en grepen in 2001 de kans om het eerste commerciële radiostation van Vlaanderen mee op te richten: Q-Music. Samen met nieuwslezeres Maite Goossens presenteerden Erwin en Sven acht jaar lang dezelfde ochtendshow. In 2008 besloot Erwin Deckers er een punt achter te zetten. Sindsdien presenteert Sven Ornelis het ochtendblok samen met Kürt Rogiers en werd het programma omgedoopt tot Ornelis en Rogiers Showtime.

Televisie

Verder besteedde Sven Ornelis ook veel aandacht aan televisieprogramma’s. Zo presenteerde hij televisiespelletjes op onder meer Veronica en de regionale TV-zenders AVS. Daarna begon hij bij jongerenzender Ketnet van de VRT. Bij zijn overstap naar VMMa werd hij creative producer van Het Hart Van Vlaanderen. In 2004 presenteerde hij op Kanaal Twee de dagelijkse talkshow Tapas.

In 2008 maakte Sven Ornelis zijn debuut als acteur in de Samson en Gert film Hotel Op Stelten. Hij speelde er een kleine rol als rijkswachter. In 2012 en 2013 speelt hij een bescheiden bijrol als groenteverkoper André in de fictiereeks Danni Lowinski, waarin zijn radiocollega Kürt Rogiers een van de hoofdrollen speelt.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button