Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sven Kramer boeken

Sven Kramer boeken

Sven Kramer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sven Kramer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wat goed is, komt snel. Dat geldt zeker voor Sven Kramer. Toen hij nog junior was en voor Jong Oranje schaatste werd hij al Nederlands Kampioen allround en versloeg gerenommeerde kampioenen als Rintje Ritsma en Jochem Uytdehaage.

Na Jong Oranje maakte Sven de overstap naar de commerciële schaatsploeg van TVM. Al in zijn eerste jaar schaatste hij naar een Wereldrecord op de 5000 meter. Ook won hij Olympisch zilver op de Spelen van 2006 achter Enrico Fabris.

Van 2007 tot 2011 domineerde Sven Kramer het internationale schaatsen. Hij won vier opeenvolgende Europees en Wereldkampioenschappen allround. Een historische prestatie! Daarnaast was hij torenhoog favoriet voor de Olympische Spelen in Vancouver, 2010. Er werd zelfs een hele reclamecampagne om hem heen gebouwd met de inzet het aantal medailles dat Sven in Vancouver ging winnen. Met overmacht won hij de 5.000 meter. Op de 10.000 meter werd hij echter door Gerard Kemkers de verkeerde baan in gestuurd. Een zeker lijkende tweede Goud ging in rook op.

Na absentie van één jaar is Sven Kramer in 2011/2012 weer terug op het mondiale niveau en richt hij zich vanaf dat moment helemaal op de Spelen in Sochi in 2014.

Sven Kramer boeken
Sven Kramer boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button