Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Suzanne de Jong boeken

Suzanne de Jong boeken

Suzanne de Jong boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Suzanne de Jong of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Suzanne de Jong besluit na haar middelbare school op 18-jarige leeftijd een jaar te gaan backpacken in het woeste Australië. Ze wisselt daar het ruige avonturiersbestaan af met een paar maanden modellenwerk in Sydney. Eenmaal terug in Nederland begint Suzanne aan haar studie Communicatiewetenschap aan de UvA. Tijdens haar studie zet ze haar modellenwerk voort en werkt ze achter de bar bij Sinners.

Suzanne de Jong boeken voor een evenement

Suzanne de Jong is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Suzanne de Jong

In het laatste jaar van haar studie doet Suzanne een screentest bij Veronica. Het is meteen raak en ze presenteert samen met Monique Spronk en Karlein Nolet haar eerste programma: Veronica’s Mission Impossible. Vanaf dat moment gaat het hard. Ze doet onder andere de filmspecials James Bond Casino en Pirates of the Caribbean; achter de schermen, het autoprogramma Heels on Wheels en Funny Video’s.

In 2007 presenteert Suzanne de Jong haar eerste seizoen De Grote Beurt, wat eerder gepresenteerd werd door Jorinde Moll. Een groot succes want inmiddels heeft ze al meerdere seizoenen van dit programma gepresenteerd! Eind 2008 trotseerde Suzanne samen met Lange Frans en Lauren Verster angsten en fobieën in het programma Fobiac. Met succes, want er kwam een vervolg met seizoen 2.

Suzanne de Jong boeken
Suzanne de Jong boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button