Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Suzan & Freek boeken

Suzan & Freek boeken

Suzan & Freek boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Suzan & Freek of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Het verhaal van het muzikale duo Suzan & Freek spreekt enorm tot de verbeelding. Suzan en Freek vinden elkaar op de middelbare school, waar tijdens de muziekles de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Vanuit hun basis in de Achterhoek groeit het aantal popzalen waar ze optreden gestaag verder het land in.

Suzan & Freek boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Suzan & Freek zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking. Suzan & Freek zijn onder andere te boeken voor festivals, bedrijfsevenementen en besloten feesten.

Wie zijn Suzan & Freek

Onder de noemer ‘De Minuut’ wordt wekelijks een nieuwe cover op Facebook geplaatst, en dat blijft niet onopgemerkt. Hun cover van ‘Don’t Let Me Down’ van The Chainsmokers gaat zelfs wereldwijd viraal als The Chainsmokers zelf deze versie van hun nummer ontdekken en via hun social media delen. Met miljoenen views tot gevolg. Andere covers op ‘De Minuut’ hebben hetzelfde effect. In totaal is de muziek van Suzan & Freek op Spotify al meer dan 60 miljoen keer beluisterd.

Eigen nummers

Na uitverkochte clubtours en festivals als Paaspop, Sziget in Boedapest, Concert at Sea, Tuckerville en Bierpop brengen Suzan & Freek eind 2018 hun eerste eigen single uit: ‘Als Het Avond Is‘. De debuutsingle bereikt de nummer 1-positie in de Nederlandse Top 40, staat 29 weken in de officiële hitlijst en krijgt een plek bij de acht langst genoteerde Nederlandstalige hits die ooit in de Top 40 hebben gestaan. Daarnaast wordt het liedje onder meer al bekroond met een gouden én een platina award.

Een Blauwe Dag

In 2019 kwam de tweede eigen single van Suzan & Freek uit: ‘Blauwe Dag’. Een tijdloos liedje met een pakkende popmelodie. “Wij hebben al onze covers ook altijd vanuit onze eigen visie opgenomen. Daarbij lag altijd de focus op een goede melodie en onze stemmen”, zegt Suzan. Freek voegt toe dat met het eigen werk die lijn wordt voortgezet. “Tot nu toe lijkt alles wel een droom. Wij voelen ons enorm gelukkig dat we dit mogen en kunnen doen. Nu is het tijd voor de volgende stap en we gaan hard werken om de droom van een toekomst met mooie eigen liedjes verder waar te maken.”

Suzan & Freek – Blauwe Dag. De video van hun tijdloze hit.

Suzan & Freek boeken
Suzan & Freek boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button