Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sumera boeken

Sumera boeken

Sumera boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sumera of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sumera is de electronic pop ontdekking van het jaar. De in Amsterdam wonende zangeres reisde de afgelopen tijd op en neer tussen haar thuisbasis, Berlijn en Londen op zoek naar haar muzikale identiteit. Met succes, Sumera ontdekte haar eigen sound: een spannende mix van pakkende pop en duistere electro.

Het klinkende bewijs hiervan is haar debuut EP ‘Stop Heart’. Tijdens haar zoektocht ontwikkelde, schreef en produceerde de ambitieuze dame samen met producer Rutger Hoedemeakers deze stralende popplaat over de schaduwzijde van liefde.

De organische sound van Sumera komt voort uit haar brede muzikale voorkeur en haar veelzijdige culturele achtergrond. Sumera woont in Nederland, groeide op in Duitsland en Spanje en heeft Carribisch en Portugees bloed.

Die gelaagdheid zoekt Sumera tevens in de songs op zich. Zelf zegt ze daarover: “Ik hou van de symbiose tussen popmuziek en electronica. De sfeer en het abstracte van elektronische geluiden in combinatie met de betrekkelijke structuur van popmuziek is de wereld waarin ik mij graag wil bewegen. Ik hoop nummers te creëren die boeien en die echte emotie laten resoneren’.

Haar eerste single ‘Bright Lies’ viel direct al erg op. Het nummer leverde haar de titel 3FM Serious Talent op naast verschillende radio- en TV-optredens op, onder andere in DWDD.

Sumera – Skin.

Sumera boeken
Sumera boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button