Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sulay Reval boeken

Sulay Reval boeken

Sulay Reval boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sulay Reval of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sulay Reval’s talent en liefde voor acteren en presenteren werd duidelijk toen hij de theaterworkshop van Freshwagon volgde. Deze en andere workshops resulteerden in meerdere theater en stand-up comedie optredens door het land.

Sulay Reval boeken voor een evenement

Sulay Reval is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Sulay Reval

Inmiddels heeft Sulay regelmatig als MC zijn talent op het podium kunnen bewijzen en heeft hij de overstap gemaakt naar televisie. Zo is hij te zien in de jeugdserie Vrienden zonder Grenzen van Teleac. Ook mocht hij zijn opwachting maken in het discussieprogramma Het Jongeren Lagerhuis van de VARA.

Voor Teleac reisde Sulay naar verschillende ontwikkelingslanden om voor School-TV een programma te maken over hoe kinderen daar overleven. Zijn vlotte babbel en passie voor muziek brachten hem naar de NPS Radio. Daar verzorgde hij wekelijks een Urban radioprogramma voor Lijn5.

TV-programma’s voor jongeren

Sinds 2006 presenteert Sulay Reval bij de KRO het programma Puberruil XL. In 2007 werkte hij mee als presentator aan het eerste seizoen van de jongerenversie van het programma Kassa, Kassa III. Ook presenteerde hij het KRO programma Het Lab.

Daarna werkte Sulay aan het derde seizoen van Puberruil XL en is hij bezig met opnames voor Kassa III.

Sulay Reval boeken
Sulay Reval boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button