Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sub Zero Project boeken

Sub Zero Project boeken

Sub Zero Project boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sub Zero Project of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sub Zero Project is een Nederlands producer-DJ-duo en bestaat uit Thomas Velderman en Nigel Coppen. In 2019 nam Sub Zero Project voor de eerste keer deel aan de DJ MAG Top 100 en werden ze de nummer 95 DJ’s van de wereld. In 2020 staan Thomas Velderman en Nigel Coppen op de 123e plek in de DJ MAG Top 100.

Sub Zero Project boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Sub Zero Project zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie zijn Sub Zero Project

Nigel Coppen is de oorspronkelijke oprichter van Sub Zero Project. Hij maakte al muziek onder deze naam. Nigel kwam in contact met Thomas Velderman via YouTube; ze luisterden naar elkaars tracks en besloten daarna samen te werken. Dat beviel zo goed dat Thomas Velderman zich aan sloot bij Sub Zero Project. Ze maakten het Qlimax-Anthem van 2018, ‘The Game Changer’ en zijn daarmee de jongste Qlimax anthem makers in de geschiedenis.

Muziekstijl

De muziekstijl van Sub Zero Project is het best te omschrijven als raw hardstyle, maar met de melodieuze invloeden van de psytrance.

Sub Zero Project boeken
Sub Zero Project boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button