Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Stuntshow boeken

Stuntshow boeken

Stuntshow boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Stuntshow of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Een stuntshow bestaat uit spectaculaire activiteiten die een publiekstrekker zijn op festivals, themafeesten of een personeelsfeest. Hierbij kun je denken aan onder andere watershows, fietsstunts, freerunning en zelfs base jumping!

Stuntshow boeken voor een evenement

Neem contact met ons op voor meer informatie over het boeken van een stuntshow. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. In dit overzicht vind je een aantal ideeën om inspiratie op te doen.

Acapulco watershow

Deze high dive show laat onvervalste, adembenemende stunts zien vanaf een toren van 30 meter en duikplanken. Het water bassin is 8 meter in diameter en bevat 120.000 liter water. Het stuntteam voert maximaal 4 shows op van ruim 20 minuten. Hierin zijn onder andere synchroon springen, een clowns act en fire dive te zien. Het absolute hoogtepunt vormt de high dive van 30 meter in het 3 meter diepe bassin!

Inclusief: Nederlandse commentator en een 2,5 kilowatt geluidsinstallatie.

Bike X stuntshow

Dit is een compacte fiets-stuntshow die de jeugd bijzonder zal aanspreken. Met behulp van een schans en landingsheuvel laten 1 of (naar keuze) 2 performers een wervelende show zien. De show wordt opgebouwd van eenvoudige jumps naar de meest waanzinnige rotaties. Het publiek wordt gevraagd mee te werken aan de show met een hoogspring competitie. De show wordt uiteraard afgesloten met het hoogtepunt: de salto.

Duur: Maximaal 2 shows van circa 30 minuten, verdeeld over de dag.
Optioneel: Geluidsinstallatie en commentator.

Basejump stunsthow

De gevaarlijkste Xtreme sport kan men nu uitvoeren op uw evenement. Met behulp van een grote telekraan springt een base jumper vanuit een manbak naar beneden. Na een korte vrije val is het de bedoeling dat de parachute open gaat. Er is geen ruimte voor een reserve parachute! Voor evenementen die een extreme publiekstrekker niet uit de weg gaan.

Free Running Jump Style

Freerunning door Urban Style is flexibel, behulpzaam en werkt op persoonlijke basis met opdrachtgevers. Ze bieden een breed arsenaal van stunts, maar zijn voornamelijk gespecialiseerd in free running. Bij het plannen van de stunts word je geadviseerd en begeleid voor het beste resultaat.

Free Running is inzetbaar voor:

  • Freerunning demo’s en shows
  • Opening shows
  • Video producties
  • Clinics freerunning en freestyle acrobatics
  • Freerunning lessen
  • Photo shoots

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button