Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » StukTV boeken

StukTV boeken

StukTV boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor StukTV of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Het razend populaire trio van StukTV domineert niet alleen op YouTube met ruim 2 miljoen abonnees, de laatste jaren rocken ze ook in clubs en op grote festivals. Het DJ-collectief staat bekend om hun energieke liveshow met een hoog party-gehalte. Tijdens een set van Stefan (MC) en Giel (DJ) wordt de hele boel gesloopt! Daarnaast releasen ze regelmatig nieuwe tracks.

StukTV boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van StukTV zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor het inhuren van het DJ-collectief of de YouTube-presentatoren.

Wie zijn StukTV

StukTV is meer dan alleen de afleveringen op YouTube. Als DJ’s hebben ze jarenlange ervaring in clubs, zalen, festivals en evenementen. Zo sloten ze in 2023 de Megatent op de Zwarte Cross af en sloopten ze het podium tijdens de 538 Koningsdag.

StukTV op YouTube

StukTV wordt gepresenteerd door Giel, Stefan en Thomas. Ze maken spraakmakende, bizarre, humoristische en uitdagende content. Iedere week bepaalt de kijker wat de presentatoren Giel, Stefan en Thomas moeten uitvoeren. Naast de wekelijkse opdrachtvideo’s op YouTube produceren ze diverse series voor zowel online als televisie.

Met meer dan 2 miljoen abonnees op YouTube, honderdduizenden volgers op social media als Instagram, Facebook, Twitter en Snapchat en meer dan 12 miljoen views per maand is StukTV het grootste online entertainmentplatform van Nederland.

STUKTV boeken
STUKTV boeken

Foto: Anna van der Cammen

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button