Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Story of Boybands boeken

Story of Boybands boeken

Story of Boybands boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Story of Boybands of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Story of Boybands staat garant voor een spetterende show, waarbij de bekendste hits van de beste boybands aller tijden gezongen (en uiteraard gedanst) worden!

Story of Boybands boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Story of Boybands zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie zijn Story of Boybands

Charly Luske is terug met wederom een waanzinnige tribute show! Na de succesvolle tours ‘Story of George Michael’ en ‘Story of Robbie Williams’ is het dit keer tijd voor de Boybands. Een feest der herkenning!

De Story of Boybands bestaat uit Charly Luske, Tommie Christiaan en Leon Sherman. Deze entertainers pur sang zorgen voor een spetterende show met monsterhits van onder andere de Backstreet Boys, One Direction, *NSYNC, Five, Boyz II Men en The Jackson Five. Verhalen over de bands, de leden, hun succes en schandalen, het zit er allemaal in! En vanzelfsprekend altijd met een knipoog… Dat wordt meezingen geblazen. Ken jij de danspasjes ook nog?

De band onder leiding van Nick Bult staat er garant voor dat het dak er bij ieder optreden weer af gaat. De Story of Boybands is perfect voor festivals, bedrijfsevenementen, privéfeesten en bruiloften.

Vanaf het najaar van 2023 zijn Charly Luske, Tommie Christiaan en Leon Sherman ook te zien in de Nederlandse theaters met hun ‘Story of Boybands’ show.

Repertoire en setlists

Actuele lijsten van het repertoire en de setlists van Story of Boybands zijn op aanvraag beschikbaar.

Story of Boybands – Impressie.

Story of Boybands boeken
Story of Boybands boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button