Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Stine Jensen boeken

Stine Jensen boeken

Stine Jensen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Stine Jensen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Stine Jensen is filosoof, schrijver en programmamaker bij omroep HUMAN. Stine werd in Denemarken geboren en emigreerde met haar familie op jonge leeftijd naar Nederland. Ze studeerde literatuurwetenschap en filosofie in Groningen. Daarna ging ze verder aan de Universiteit van Maastricht en promoveerde op ‘waarom vrouwen van apen houden’. Van haar boek verschenen vertalingen in het Chinees en in het Frans.

Stine Jensen boeken voor een evenement

Stine Jensen is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Stine Jensen

Toen de zilverrug Bokito op 18 mei 2007 uitbrak in Blijdorp en een vaste bezoekster ernstig verwondde, verwierf Stine nationale bekendheid. In de nasleep van de affaire bleek Stine Jensen een graag geziene gast in actualiteitenprogramma’s op radio en televisie.

Stine schreef diverse boeken, over mannelijkheid en vrouwelijkheid, liegen, liefde tussen Turken en Europeanen, Scandinavië, opvoeden, emoties en identiteit.

Stine maakt ook televisieprogramma’s: Dus ik ben (HUMAN), gebaseerd op de gelijknamige bestseller. Er is ook de kindervariant Dus ik ben Jr. En het tienerfilosofie programma Denktank.

In 2011 schreef Stine Jensen het geschenk voor de maand van de filosofie: Echte vrienden, over intimiteit in tijden van Facebook. Regisseur Jack Janssen maakte naar aanleiding hiervan een profiel van haar.

Samen met Spinvis en het Nederlands Kamerkoor maakte ze de ontroerende en prikkelende voorstelling over privacy Sort Sol. In 2013 maakte ze Licht op het Noorden, een vierdelige serie over Scandinavië, dat bekroond werd met de European Gender Equality Award. Ook schreef ze een boek daarover.

In 2015 publiceerde Stine Jensen Go East. Een filosoof reist door de wereld van yoga, mindfulness en spiritualiteit, dat genomineerd werd voor beste spirituele boek van 2015. Het boek gaat over de yoga-opleiding die ze in 2014 volgde tot kundalini yoga lerares (level 1 en level 2 gecertificeerd). Het werd genomineerd voor het beste spirituele boek van 2015.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button