Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Steve Wijler boeken

Steve Wijler boeken

Steve Wijler boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Steve Wijler of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Steve Wijler is Europees- én Wereldkampioen binnen het handboogschieten. Het debuut van Steve op het hoogste niveau is als een jongensboek. Bij zijn allereerste wereldbeker wist hij te winnen van de wereldkampioen. Vanaf dat moment is Steve Wijler een gevestigde naam binnen het Handboogschieten.

Steve Wijler boeken voor een evenement

Steve Wijler is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Steve Wijler inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Steve Wijler

Wereld- en Europees kampioen handboogschieten

Het jaar erop werd Steve handboogschutter en nieuwkomer van het jaar, in hetzelfde jaar! Alles wat Steve doet, doet hij op gevoel, zowel privé als in zijn sport. Hij reist de gehele wereld rond voor trainingskampen, wedstrijden en toernooien, terwijl hij voor zijn doorbraak eigenlijk alleen Limburg kende. Nog steeds is Steve het liefst in Limburg, gewoon lekker thuis trainen doet hij het liefst.  Steve Wijler is al zeker van zijn plek op de Olympische Spelen in Tokio, zijn doel? Olympische GOUD!

Steve over Olympisch boogschieten

Steve Wijler boeken
Steve Wijler boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button