Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Steffi de Pous boeken

Steffi de Pous boeken

Steffi de Pous boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Steffi de Pous of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Steffi (1983) begon als zes jarig meisje met dans en al snel volgde zang en toneel. Op haar 16e maakte ze voor het eerst kennis met het medium televisie, als model bij het programma Koffietijd. Tijdens haar modellenwerk volgde Steffi presentatielessen bij TVAmsterdam. In 2005 bracht ze deze lessen in praktijk als VJ bij de jongerenzender The Box. In hetzelfde jaar nam ze ook haar eerste single “Hot News” op, voor de gelijknamige Jetix serie.

Het presenteren beviel en in 2006 presenteerde Steffi dagelijks het Ramadan journaal bij AT5. Na AT5 maakte ze kennis met poker en het bleek een ‘match made in heaven’. Sinds 2006 presenteert ze een scala aan poker gerelateerde programma’s bij RTL waaronder: Master Classic of Poker, European Poker Tour, RTL’s Next Star of poker, de Pokerkampioen van Nederland en World Series of Poker. Inmiddels heeft Steffi een enorme ervaring opgedaan en maakte alleen al meer dan 120 uur poker TV. Naast haar werkzaamheden voor RTL, werkt ze ook nog steeds samen met TV Amsterdam, wat te zien is op verschillende internetsites.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button