Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Steffen Morrison boeken

Steffen Morrison boeken

Steffen Morrison boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Steffen Morrison of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Er is al veel geschreven over soul en legendarische stemmen… Het zijn artiesten zoals Steffen Morrison die het oude soulgeluid weer tot leven brengen en er een nieuwe, opwindende,eigen draai aan geven die niet alleen de echte liefhebbers en connaisseurs verrast en verleidt maar ook een jong publiek in het hart raakt.

Morrison is geen nieuweling in de muziekwereld. De zanger, die geboren is in Suriname, en na wat muzikale zoektocht door L.A in Nederland is neergestreken, heeft een kleurrijke en meeslepende muziekstijl die past bij zijn intense persoonlijkheid. Hij groeide niet alleen op met de moves, tunes & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonische klanken van de Crystals, de rock van the Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Zijn muzikale baggage is een mix van muzikale perfectie waar hij zijn eigen ingrediënten aan toegevoegd heeft.

Zijn eerste album ‘Revealed’ onthulde ook zijn eigen persoonlijke stijl: een artiest die ieder nummer een unieke lading en betekenis meegaf. Door het combineren van verschillende genres creëert hij een persoonlijke en betoverende sound die versterkt wordt door zijn rijke stem met vibrato, vergelijkbaar met artiesten als Otis Redding, Seal en John Legend. Singles als ‘Stuck on the Moon’ en ‘Greyhound’ nemen je mee naar de hoogtijdagen van Motown waar echte zangers de helden van de muziekwereld waren.

Het talent van Steffen Morrison is ook bij de hedendaagse helden niet onopgemerkt gebleven. Morrison stond in het voorprogramma van Joss Stone en Raphael Saadiq, hij werkte samen met Brian ‘Big Bass’ Gardner, éen van de grote namen die eerder samenwerkte met artiesten als Prince, 2Pac, Blondie en Michael Jackson en zijn album ‘Revealed’ werd genomineerd voor een Edison Award. ‘Shake it’, éen van de tracks van het album werd gelicenseerd door Reebok voor een televisiecommercial.

Steffen Morrison kreeg nationale bekendheid door tot de halve finale van ‘De Grote Prijs van Nederland’ door te dringen. Met zijn blind audition bij het populaire programma ‘The Voice of Holland’ wist hij met een verpletterende versie van ‘A song for you” van Donny Hathaway alle juryleden direct te overtuigen. Die avond was het optreden van Steffen Morrison niet alleen trending topic op Twitter maar stond zijn vertolking van ‘ A Song for you” binnen 1 uur op nummer 1 op in de iTunes top 50. Het album van Donny Hathaway ‘A Collection Donny Hathaway” kwam door die auditie ook op 1 van de Itunes album chart.

De komende tijd zal zijn agenda gevuld zijn met het schrijven van nieuwe liedjes en de voorbereidingen ‘The Voice of Holland’. Met zowel zijn onvoorstelbare talent, zijn muzikale intuïtie als zijn innemende glimlach en gestyleerde uiterlijk heeft deze ‘Dandy of Soul’ de soul weer onder ieders aandacht gebracht in Nederland. Met zijn talent, passie en liefde voor het genre heeft Steffen Morrison alles om een nieuwe legende in de soul te worden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button