Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Stef Ekkel boeken

Stef Ekkel boeken

Stef Ekkel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Stef Ekkel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De eerste singel van Stef Ekkel was “Op Een Terrasje”. Met dit vrolijke liedje stond Stef maar liefst 8 weken lang in de Nederlandse Top 20.

Daarna verscheen “De Griekse Melodie” van zijn eerste album. Van dit lied werd een schitterende videoclip opgenomen op Kreta. Op dit zonnige eiland werd tevens een muziekspecial rond Stef Ekkel gefilmd die later bij de promotie van het album “Op Een Terrasje” werd gebruikt.

Daarna volgde de hit “Een koffer vol met dromen”. De landelijke doorbraak voor Stef volgde in de zomer van het jaar 2006. Met het lied “DE WOONBOOT” werd Stef Ekkel een landelijk bekende artiest met veel optredens. In januari 2007 verschijnt alweer de opvolger: “Shanghai” een fantastisch lied dat Stef’s populariteit alleen maar zal doen toenemen.

Overal waar Stef optreedt raken de zalen uitverkocht. Deze populaire zanger kan inmiddels bogen op een grote fanclub en live weet hij de zaal met zijn prachtige stemgeluid helemaal voor zich te winnen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button