Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Status Quotes boeken

Status Quotes boeken

Status Quotes boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Status Quotes of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Status Quotes werd gestimuleerd en geïnspireerd door de reünie tours van de oerbezetting van Status Quo. Gitaristen Toon Eppink en Raymond Nijenhuis besloten hun woorden om te zetten in daden en een Status Quo tribute-band op te richten. Met de komst van drummer Rens Hardijzer en bassist Harry Kruisselbrink was het kwartet eind 2014 compleet.

Alle vier zijn al jaren actief in de Nederlandse muziekscene en spelen in bands als The Fortunate Sons, Cuban Heels, Stingray en Mike & the Mellotones.

De mannen van Status Quotes zijn stuk voor stuk opgegroeid met de muziek van Status Quo. De 12-bar-boogie stroomt dan ook door hun bloed en dat hoor je! Met veel respect voor de sound van het origineel worden Quo-krakers voor het voetlicht gebracht. De band beperkt zich tot het repertoire van voor 1980, de tijd van de Frantic Four. Voor velen de enige echte Status Quo line-up.

Status Quotes komt akelig dicht in de buurt van het klassieke Status Quo-geluid. Ook de meerstemmige zang, een van de kenmerken van de Quo sound, is dik in orde. Er worden nummers gespeeld uit de Greatest Hits collectie, zoals ‘Down Down’, ‘Roll Over Lay Down’, ‘Hold you Back’, ‘Whatever You Want’, ‘Again & Again’ en ‘What You’re Propsing’. Maar zeker ook albumtracks waarbij de echte Quo-fan zijn vingers aflikt: ‘Slow Train’, ‘Don’t Think It Matters’, ‘Someones Learning’, ‘Umleitung’, ‘Fine Fine Fine’, ‘Can’t Give You More’, ‘4500 Times’, ‘What To Do’ en ‘Ring Of a Change’. Zomaar een kleine greep uit de hoeveelheid klassiekers die op de setlijst staan.

En net zoals bij een Status Quo concert is het ook bij Status Quotes moeilijk om stil te blijven staan. Ze spelen de aanstekelijke 12-bar-boogie en de pakkende songs op solide wijze en met veel energie. Status Quotes zorgt voor een Rock & Roll feest van de bovenste plank!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button