Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Statics DJ Team boeken

Statics DJ Team boeken

Statics DJ Team boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Statics DJ Team of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

STATICS DJ TEAM bestaat uit DJ STeAdy en MC Origional FanaTIC. Deze producers/DJ team draait al een aantal jaren mee. Naast het produceren voor artiesten hebben ze ook hun eigen projecten waarbij ze de vocalen in eigen hand nemen. Met deze projecten hebben ze met hun house/hiphop cross-over sound menig maal de clubs doen bouncen.

Statics is uit marketingtechnische redenen ontstaan Steady en Fanatic hebben samen ook de Engelstalige band Tonatics waar ze onder andere de Grote Prijs van Zuid Holland mee hebben gewonnen. Ze besloten om naast Engelse ook Nederlandstalige muziek te maken en meteen ook de productiegedeelte apart te nemen. Hieruit ontstond Statics.

Statics produceert nu voor alle artiesten en DJ’s

in 3D Records en andere buiten de label. Naast het produceren hebben ze ook een Nederlandstalige album uitgebracht waarvan de eerste single “Sound van Rotterdam” landelijk op de box te zien is. Daarnaast Heeft Radio FUNX van de track “Mi lob njang punta” zelf een FUNX versie uitgebracht en worden ze samen dagelijks op de radio afgespeeld. Omdat steady dj is worden ze niet alleen geboekt als artiesten om op te treden, maar ook als dj team. Hier is Steady de dj en Fanatic de MC.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button