Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Starkoo boeken

Starkoo boeken

Starkoo boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Starkoo of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nederlandstalige muziek voor een breed publiek

Marco, zanger/entertainer in hart en nieren, is geboren in Amersfoort. Eind jaren tachtig gaat hij serieus beginnen met zingen, volgt hij zanglessen en is hij regel-matig te vinden op diverse talentenjachten. Al snel blijkt dat Marco talent heeft. Hij voelt zich op het podium echt thuis en het contact met zijn publiek is zijn sterke punt. Zo weet hij met de juiste muziekkeuze het publiek keer op keer naar zijn hand te zetten.

Na veel opgetreden te hebben

in het Nederlandse kroegencircuit (o.a. als vaste zanger/ entertainer bij Bolle Jan (A’dam) en de Apres Ski Hut (R’dam)) vond hij dat het tijd werd om zijn carrière definitief een serieuzere en professionelere wending te geven. Dit gebeurde doordat hij ten tijde van zijn eerst single (de dubbele A-kant Suzanne/Annabel) zijn artiestennaam omdoopte tot Starkoo en om zijn optredens wat meer kracht bij te zetten op ging treden met 2 danseres-sen: Tamara en Irene. Vanaf dat moment is het snel gegaan: door middel van hits, zowel in de hitlijsten als in het clubcircuit, als “laat me nu toch niet alleen”, “zo ver weg”, “ik wil je”, “mag ik naar je kijken” en “dat ben jij” is Starkoo uitgegroeid tot een zeer belangrijke naam in het party-circuit. Niet voor niets werd hij 3 x uitgeroepen tot beste Party-artiest van Nederland.

Inmiddels is Starkoo

één van de meest optreden artiesten van Nederland en staat hij aan de vooravond van een nieuw avontuur, zijn ambitie is immers eindeloos. Hij heeft zelf een team samengesteld waarmee hij in zeer korte tijd de A-status als artiest hoopt te bereiken. Dit team bestaat naast het management en boekingskantoor waarmee hij al jaren samenwerkt uit producers Axel Lindelauf (ex-Volumia), Roy Moonen en Ricardo Schuëngel. Eind 2006 zal er een album verschijnen wat uitsluitend nieuw werk zal bevatten en waarop muzikaal veel te beleven valt. De muzikanten die op dit album meedoen liegen er in ieder geval niet om: Ton Dijkman (drummer Marco Borsato), Jayhorns (blazerssectie van o.a. Tom Jones, Paul Young en Marco Borsato), Axel Lindelauf (toetsenist Volumia), Pieter Vermeulen (gitarist Volumia) en percussionist Eddie Conard. Een voorproefje van dit album heeft het publiek al gekregen in de vorm van de single “Vanavond”, waar zeer goed op gereageerd werd.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button