Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Stan Pijnenburg boeken

Stan Pijnenburg boeken

Stan Pijnenburg boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Stan Pijnenburg of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Stan Pijnenburg is een nuchtere Brabantse vrije slag zwemmer op de sprint. De bijnaam ‘King of the kring’ kreeg hij omdat hij voornamelijk hard zwom bij kleine kringkampioenschappen. Tegenwoordig is dat wel anders. Stan zwemt hard naar de wereldtop!

Stan Pijnenburg boeken voor een evenement

Stan Pijnenburg is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Stan Pijnenburg inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Stan is onder andere inzetbaar voor een zwemclinic, als sportspreker en voor merk activaties.

Sportprestaties Stan Pijnenburg

Nederlands kampioen zwemmen

Stan begon met het clubzwemmen bij PSV toen hij 8 jaar oud was. Vanaf het moment dat hij begon met zwemmen is hij nooit gestopt met ontwikkelen. Zelfs nu blijft hij zijn eigen tijden verbeteren en zit hij nog steeds in de stijgende lijn. Ondertussen is Stan Pijnenburg meervoudig Nederlands jeugdkampioen en tweevoudig Nederlands kampioen bij de senioren. Tevens won hij zilver op de EK 4x100m vrije slag mixed en is hij vice-Wereldkampioen 4x50m vrije slag mixed.

Plezier, doorzettingsvermogen en nuchterheid zijn kenmerkende punten van Stan Pijnenburg.

Zwemmen als teamsport

Stan weet hoe belangrijk het team om hem heen is. Als individuele zwemmer hecht hij enorm veel waarde aan zijn team, waar hij iedere dag weer mee mag werken. Ook tijdens zijn vrije slag gemengd, waarbij hij met 3 andere zwemmers samen moet werken voor een medaille leert hij ook enorm veel. Stan is ondanks zijn leeftijd al een ervaren zwemmer en nog steeds in ontwikkeling! Stan kan alleen nog maar beter worden!

Het grote doel voor Stan is nu de Olympische Spelen in Tokio van 2021, zowel individueel als op estafettes!

Stan Pijnenburg boeken
Stan Pijnenburg boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button