Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Stacey Rookhuizen boeken

Stacey Rookhuizen boeken

Stacey Rookhuizen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Stacey Rookhuizen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Stacey Rookhuizen richtte in 2002 een eigen bedrijf op om onbekend talent de mogelijkheid te bieden om een eigen cd uit te brengen. Hiernaast werkte zij bij de platenmaatschappij Sony BMG op de afdeling A&R lokaal waar ze bands wierf en begeleidde en hierdoor tips en trucs leerde om toe te passen bij haar eigen label.

In 2006 won Stacey de Bart Award. In datzelfde jaar bracht ze diverse albums uit, waaronder van de band 2nd Place Driver. Tevens is ze de oprichter van het talentenplatform Dutch Delight. Ook werkte ze als diskjockey en werd in 2006 door ABN AMRO verkozen tot ‘Held’ van 2006.

Door regelmatige optredens als jurylid bij popprijzen, panels en forumdiscussies is ze bekend geworden. In juni 2009 werd Rookhuizen in de Elsevier opgenomen in de lijst van ‘vijftig grootste beloften voor de toekomst’ en was in 2009, 2010 en 2011 jurylid bij X Factor. In 2012 presenteert Stacey het modeprogramma Project Catwalk en deed mee aan verschillende programma’s zoals Strictly Come Dancing en Ranking the Stars.

in 2013 is zij te zien als jurylid in de SBS6 talentenjacht “The Next Pop Talent”.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button