Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Squashclinic boeken

Squashclinic boeken

Squashclinic boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Squashclinic of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Squash is een boeiende sport, om te doen en om naar te kijken. Vraag het maar aan de ruim vierhonderdduizend enthousiaste squashers in ons land die wekelijks op de baan staan. De sport geeft een perfecte workout en stelt hoge eisen aan o.a. het uithoudingsvermogen, reactiesnelheid en tactische kwaliteiten. Tegelijkertijd is squash een laagdrempelige sport die door jong en oud beoefend kan worden, want ‘iedereen kan een balletje tegen een muur slaan’.

Tijdens de squashclinic wordt u door negenvoudig Nederlands kampioen Lucas Buit en viervoudig nationaal kampioen Tommy Berden onder handen genomen, waarbij beide toppers u de fijne kneepjes van de squashsport bijbrengen. Alle facetten van de sport komen hierbij aan bod, en dat zijn er nogal wat. Want een topsquasher moet beschikken over de snelheid van een sprinter, het uithoudingsvermogen van een marathonloper, de behendigheid van een gymnast, de coördinatie van een schaatser, de lenigheid van een ballerina en het tactische vermogen van een schaker. En dan hebben we het nog niet over de technische vaardigheden die nodig zijn om de ballen keer op keer op dezelfde plaats te laten uitkomen. Genoeg oefenstof dus!

Om de inspannende clinic, waarin u ook de mogelijkheid krijgt om beide ‘experts’ een aantal punten afhandig te maken, passend af te sluiten, zullen beide kampioenen een spectaculaire demonstratiewedstrijd op het hoogste niveau spelen. Dynamiek, ongekende shots, humor, onmogelijke pick-ups en de absolute wil om te winnen, gaan hand in hand tijdens een half uur van topentertainment.

Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button