Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Springen! boeken

Springen! boeken

Springen! boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Springen! of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Het uitroepteken hoort er achter. En niet voor niets. Springen! is het feest der herkenning. Nederlandstalige meezingers van o.a. Toontje Lager, Andre Hazes, De Dijk, Marco Borsato, Van Dik Hout en Bløf. Al het goede wat in onze taal is uitgebracht komt langs. De presentatie is in handen van zanger Peter van der Linden. Met zijn humor en spitsvondigheid weet hij het publiek aan zich te binden. Dit, samen met de vele verkleedpartijen, zijn de ingrediënten van een super show waarbij aan het eind de hele zaal staat te?..! Springen! heeft een eigen voor- (orkest Entrée) en naprogramma (80 prachtig).

Orkest Entrée is het voorafje van de avond

Vaak is het zo dat bij personeelsfeesten en andere partijen het eerste uurtje van de avond bedoeld is om lekker met elkaar te praten, wat te eten en te drinken en er een beetje in te komen. Het feest hoeft nog niet direct los. Orkest Entrée begint de avond met rustige achtergrond muziek, mooie ballads en goed in het gehoor liggende liedjes, die gedragen worden door een geweldige zangeres. Geleidelijk aan zal de stemming er in gebracht worden en aan het eind van het optreden van Orkest Entrée kan het best zo zijn dat de voeten al aardig van de vloer zijn. De duur van het optreden van deze band zal aangepast worden aan de aard van de avond.

80 Prachtig is het swingend dessert

Aan het eind van de avond moet er gedanst worden. De voeten van de vloer, het zweet op het voorhoofd, swingen tot je er bij neer valt. 80 Prachtig speelt Engelstalige nummers uit de 80-er jaren. De muzikanten zijn gekleed in 80-er jaren stijl en de show staat geheel en al in het teken van de geest van die tijd. Het uitgangspunt is simpel en duidelijk;
Dansen, dansen, dansen.

De combinatie van deze drie totaal verschillende bands

zorgt er voor dat op uw feestavond iedereen op z’n wenken bediend wordt. Beginnen met rustige achtergrond muziek, doorgaan met feest en eindigen met swingen. Springen! biedt het allemaal.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button