Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » SpaceKees boeken

SpaceKees boeken

SpaceKees boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor SpaceKees of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

SpaceKees is sinds 2000 veel te horen op mixtapes en compilaties. In 2001 verscheen Kees samen met Terilekst voor het eerst op vinyl. De Belgische rapper CASTRO bracht zijn eerste 12-inch uit, genaamd ‘Herfst 2057’, waar het nummer ‘Eens’ met Spacekees & Terilekst op staat. Het nummer werd erg gewaardeerd in hiphopkringen en op de radio o.a. gedraaid door Kees de Koning (VPRO, 3voor13XL) en door Giel Beelen op Radio 3.

In 2001 doen Spacekees en zijn toenmalige partner Terilekst mee met de Grote Prijs Van Nederland, waar ze de finale behalen. In de tussentijd wordt er op spacekees.nl een minisoloalbum van Kees uitgebracht genaamd ‘[Auto]Biografie’. 

Later dat jaar brengt Redrum Recordz het album van SpaceKees & Terilekst. Naast het populaire ‘Ik Wil Een Meisje’ 
is SpaceKees ook te horen op het nummer ‘Wat Wil Je Doen’ van The PartySquad.

In 2006 treedt Kees veel op en is hij op verschillende nummers te horen van Jiggy Djé zijn eerste solo-album ‘Noah’s Ark’. Het solo album ‘Meer Ruimte’ komt in 2008 uit, dat met 25 nummers op voorhand anders is dan alles wat je kent.

In 2011 vormt SpaceKees samen met Faberyayo en Sef de groep Ski Leraar Bruin: een Moneygang. Met de release van de mixtape ‘Ski or Die’ tourt het trio langs verschillende grote festivals als Solar en Appelsap.

SpaceKees boeken
SpaceKees boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button