Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Soufiane Touzani boeken

Soufiane Touzani boeken

Soufiane Touzani boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Soufiane Touzani of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Soufiane Touzani is geboren en getogen in Rotterdam. In zijn jeugd voetbalt hij bij Feyenoord en H.F.C. Haarlem. Zijn carrière ontwikkeld zich voorspoedig tot het moment dat hij geblesseerd raakt aan zijn rug. Inmiddels is hij pionier van het freestyle voetbal, werkt hij voor televisie en is ondertussen ook bekend geworden als voetbalvlogger.

Soufiane Touzani boeken voor een evenement

Soufiane Touzani is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Soufiane Touzani inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Soufiane Touzani

Soufiane Touzani leek op weg naar een bestaan als profvoetballer tot bij hem in 2002 scoliose werd geconstateerd, een ernstige vergroeiing aan de wervelkolom. Na een operatie, waarin zijn rug met een stalen pin werd recht gezet, kreeg Soufiane het doktersadvies te stoppen met competatief voetbal. Het gevaar was te groot dat daardoor de blessure aan zijn rug verergerde.

Freestyle voetbal YouTube hit

Hij mocht van zijn artsen echter wel ballen hooghouden. Hij revalideerde en bekwaamde zich in diverse hooghoudtrucs. Soufiane Touzani oefende jarenlang verschillende trucs en introduceerde daarmee het Freestyle voetbal. Een filmpje van zijn voetbalkunsten werd een hit op YouTube, en meer dan 100 miljoen keer bekeken.

Passie en doorzettingsvermogen

Soufiane Touzani behoort tot de beste en bekendste Freestylers van de wereld. Dit heeft hem gebracht naar de VS, India, Dubai en bij AC Milan om samen met Ronaldinho te voetballen tijdens zijn perspresentatie.

Nu, jaren later, zit de pin er nog steeds en komt Soufiane Touzani uit voor het Nederlands Futsal team. Soufiane heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een echte duizendpoot en laat zien dat je met passie en doorzettingsvermogen ambities kunt realiseren.

Soufiane Touzani boeken
Soufiane Touzani boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button