Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sophia Kruithof boeken

Sophia Kruithof boeken

Sophia Kruithof boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sophia Kruithof of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sophia Kruithof is de winnares van The Voice of Holland 2020. Sophia volgt zanglessen en doet elk jaar mee aan de theatervoorstelling op school. Nu ze klaar is met school, hoopt ze haar droom na te kunnen jagen: een carrière in de muziek.

Sophia Kruithof boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Sophia Kruithof zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Sophia Kruithof

Sophia was als kind een meisje van weinig woorden, maar ze ontdekte al snel dat ze zich prima kon uiten in muziek. Ze leerde zichzelf gitaar spelen, piano spelen, drummen en natuurlijk zingen. Toen ze 7 jaar oud was wist ze het zeker: ik wil muziek maken!

Daarna begint er een periode van schoolbandjes en zanglessen. Op haar 12e verjaardag krijgt ze een studiodag cadeau met producer Arno Krabman (bekend van onder andere Suzan & Freek en Within Temptation). Dit is het startschot voor misschien wel een van haar grootste talenten: songwriting.

The Voice of Holland

In 2019 doet Sophia mee aan The Voice Of Holland. Tijdens de Blind Auditions zingt ze het nummer ‘Vincent’ van Don McLean en begeleid zichzelf daarbij op gitaar. Sophia Kruithof belandt in het team van Anouk en bereikt ze waar ze al lang van droomde. Ze wint The Voice of Holland 2020! Tijdens de finale presenteerde ze meteen haar zelfgeschreven eerste single ‘Alaska’.

Eigen album

De overwinning is een prachtig startschot voor het pad dat Sophia Kruithof voor zichzelf heeft uitgestippeld: een album maken en touren. In het najaar van 2021 staat er een tournee langs de Nederlandse popzalen in de planning…

Sophia Kruithof – Where everybody knows your name.

Sophia Kruithof The Voice Of Holland 2020 boeken
Sophia Kruithof boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button