Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sonja Silva boeken

Sonja Silva boeken

Sonja Silva boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sonja Silva of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sonja Silva begon op 16-jarige leeftijd te werken als model. Na een paar jaar besloot Sonja te stoppen met het modellenwerk. Precies op dat moment kreeg Sonja Silva een aanbieding van een kledingmerk om een jaar lang shows te lopen. Via dit merk ontmoette ze Spiros, die op zoek was naar backing vocals. Ze deed auditie en vormde samen met drie anderen de vaste backing vocals van Spiros. Er volgden vele tv-optredens in diverse programma’s.

In oktober 1997 werd ze tot Miss Nederland gekroond en een maand later reisde ze af naar de Seychellen om daar Nederland te vertegenwoordigen op de Miss World verkiezingen. Dit vormde het echte begin van haar carrière.

Het succes als model bracht haar in contact met omroep Fox 8 voor welke ze gevraagd werd om een programma te presenteren. Later, als vj bij TMF, kwam ze in beeld bij het grote publiek als vervanger van Sylvana Simons en werd ze een van de populairste vj’s. In 2001 ging ze aan de slag als presentatrice bij Yorin. Voor deze zender presenteerde ze onder andere Yorin Travel. Ze vertrok in 2003 bij Yorin, nadat ze een gastrol had in de soapserie Onderweg naar Morgen.

De jaren erna had ze enkele kleinere rollen in Nederlandse televisieseries. Silva was in die tijd ook actief als actrice en zangeres. Zo was ze in het seizoen 2002/2003 te zien als Conchita Alvarez in de musical Copacabana – als alternate van Sophia Wezer, had ze een rol in de televisieserie Costa! en gaf ze (tezamen met twaalf andere bekende acteurs) vijf concerten genaamd Costa! in concert.

In het voorjaar van 2007 deed ze mee met het Tien-programma Just the Two of Us. Hierin was zanger Syb van der Ploeg haar zangpartner. De twee werden op 23 april 2007 weggestemd en werden daarmee derde. In 2009 deed ze auditie in het programma K2 zoekt K3.

In 2016 maakte Sonja Silva haar tv-comeback op RTL 4 met twee programma’s: Werelds Wonen en Van Passie naar Carrière. Ze is sinds 2018 als programmamaker en presentatrice verbonden aan christelijk videoplatform New Faith Network.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button